Hoe poets je metallic schoenen?

Hallo,
Ik heb deze metallicen laarjes. Nu zijn ze beschadigd op de plekken war een leren schoen beschadigd. Op de hak en aan de zijkant van de voet. Ik ben al bij de schoenmaker geweest en verschillende cremes geprobeerd maar het metallic is er echt af en het zijn nu zwarte vegen. Weet iemand hoe je dit kan bijwerken, zodat het weer zijn bronzen kleur aanneemt?

Toegevoegd na 49 seconden:
Een bronzen schoenpoets dekt niet, er komt alleen een vage gloed overheen. In zilverpoets zit vaak verf, maar in deze dus niet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je zou het met een schoenenverf in een spuitbusje kunnen verven. Als het goed is,is dit de kleur die je nodig hebt. http://www.schoen-onderhoud.nl/contents/nl/p298_spuitbus_schoenverf_Goud_brons.html

zulke laarzen zijn niet in de originele staat terug te brengen, als je geluk hebt, heeft de schoenmaker verf in die kleur, anders zal je de schoenen/laarzen moeten poetsen met een kleur die er dichtbij ligt. maar dit is ook niet altijd een oplossing, omdat er onder de lak vaak een soort stof zit en geen leerachtige laag.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100