Hoe kun je sieraden makkelijk meenemen?

Ik reis zo nu en dan wat af in de trein, neem heel mijn hebben-en-houden dan mee, maar ik denk dat er een betere manier moet zijn om mijn sieraden (oorbellen, kettingen, ringen, armbanden) mee te nemen dan in een stoffen etuitje.
Ook liefst gescheiden van elkaar, zodat ze niet in elkaar verstrengeld raken, want dat gebeurt nogal eens in dat etuitje van mij.

Liefst ook niet te duur. U spreekt hier namelijk met een student ;)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Voor mijn oorbellen ringen gebruik ik een schroevenbakje, gehaald bij de Praxis. Doorzichtige plastic bak met allemaal kleine schotjes er in, zodat je veel vakjes hebt. En sowieso wel handig om eens na te denken of het echt wel nodig is om zoveel mee te nemen elke keer. Hoeveel gebruik je daar nu van? Toegevoegd na 42 seconden: Ik heb een grote bak, A4 formaat. Volgens mij iets van 5 euro.

de voor mij handigste manier was in sokken. kettingen en armbanden bij elkaar en ringen en oorbellen bij elkaar, maar alles in een "eigen sok" is ook mogelijk natuurlijk. en dan in een handdoek of trui in reistas of koffer. zo is het zeker niet duur.

Ik neem ze mee in een klein bakje met een deksel, in het bakje doe ik wattenschrijfjes.. zo kan het niet door elkaar raken. Succes!

Op een handdoek leggen met wat ruimte van elkaar af, en dan rustig de handdoek (niet té strak) oprollen. Ter plaatsen dan voorzichtig uitrollen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100