Hoe krijg ik me blouse een maat kleiner

Weet jij het antwoord?

/2500

tja, lastig.. Je kan het heet wassen (90 graden) én het in de droger doen. Kans dat het dan wat krimpt maar geen garantie. Het kan ook nog dat je blouse juist wat gaat uitlubberen/de vorm gaat eruit door het in de droger te doen. En wanneer er een opdruk opstaat heb je ook nog kans dat die er niet mooier op wordt. Je hebt een kans van 50/50. 50% dat het wat krimpt en verder mooi blijft, 50% dat je shirt er niet meer uitziet. Ik zou ‘m weer op Marktplaats zetten, verkopen, en van dat geld weer een ander mooi shirt kopen.

Als de pasvorm verder goed is, kan je er voor kiezen de blouse te laten innemen of dit zelf te doen als je handig bent. Heet wassen heeft vele risico's dus dat zou ik niet zo snel doen. Rond een tientje ben je snel klaar voor het innemen, in veel dorpen en steden zitten wel winkeltjes die dit doen.

Bronnen:
http://www.orhan-r.nl/repa.htm

De zijnaden iets innemen, en eventueel een paar sucons / coupenaden stikken in de panden, vooral als de boezem en/of de rug te wijd zijn. Moet het meer dan twee maten zijn, dan wordt het moeilijkerom het netjes te doen en moet je de bloes eigenlijk uit elkaar halen en weer opnieuw in elkaar zetten, maar dat is geen werk voor een beginner.

Veel junk-food eten en je blouse is binnen no time krapper om het lijfje, wat lijkt op een maatje kleiner !

Door de mouw eruit te halen, de zijnaad in te stikken en de mouw ook en ze dan er terug in te zetten verder op de schouder.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100