Waarom lakken vrouwen hun nagels?

Handnagels/Teennagels rood/rose/french manicure?

1 man heeft ooit tegen me gezegd een vrouw zonder nagellak op de teennagels is als een paard zonder hoefijzers! Ik moest er wel om lachen.. ik heb altijd mijn (teen/hand)nagels gelakt zomer of winter maakt niet uit, Maar waarom doen we dat eigenlijk? En welke kleur is de trend?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Puur ter decoratie. In het verre verleden waren onze voorouders al bezig met allerlei vormen om het lichaam te decoreren. Toen gaven bepaalde vormen van decoratie ook aan hoe belangrijk een persoon was. Vandaag de dag gaat het nog steeds om de decoratie van het lichaam. Men vind dit mooi en waarom zou je het dan niet doen?

Omdat het een van de onderdelen van je lichaam zijn waar je relatief eenvoudig en zonder dat je er last van hebt versieringen op kunt aanbrengen. Toegevoegd na 19 seconden: Ik bekijk het maar even heel praktisch.

Tja, waarom doen mensen lippestift en oogschaduw op? Waarom laten mensen een tatoeage zetten? Misschien omdat ze zich dan mooier vinden?

Gewoon omdat ze het mooi vinden.

redeloos, vaak radeloos en meestal nodeloos.

Niet redeloos, vaak radeloos en meestal nodig. Het maakt je mooi - sexy en aantrekkelijk. Netals je gezicht opmaken moet je het goed doen.

Tja, waarom is er een universum. Sommige vragen zijn niet te beantwoorden.

Omdat ik ze gelakt mooier vind, dan zonder nagellak :)

Om zich aantrekkelijker te maken voor de mannetjes! ;-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100