Welke leuke aparte winkeltjes zijn er in Den Bosch? Die echt de moeite waard zijn, met name alternatieve of kado winkeltjes, keuken spulletjes?

Of leuke muziekwinkeltjes, of andere winkels die jullie leuk vinden. Voor een dagje winkelen in de stad maar geen de zoveelste hema, c en a, enz.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Jade in de Snellestraat is een heel leuk winkeltje, ze verkopen er woonaccessoires. Ook ga ik altijd even kijken wat ze nu weer hebben bij Hint & Tint, deze zit in de Hinthamerstraat, alles wordt gemaakt door mensen met een geestelijke beperking, echt mooie spullen. In diezelfde straat zit ook Eigen Stekje, ook met leuke woonfrutsels. van Daan in de Minderbroederstraat is een mini warenhuis met allerlei gadgets en hebbedingetjes. En als je van oosterse spulletjes houdt dan zou ik zeker 1000 en 1 nacht in de korenbrugstraat niet overslaan, ik mag daar van mezelf voorlopig niet meer naar binnen want hoewel ik helemaal niks nodig heb sta ik toch iedere keer weer buiten met een tasje in mijn handen, kon ik het toch weer niet laten.

Den Bosch is een echte winkelstad en staat bekend om de leuke kleine straten die het winkelen extra charme geven. In die straatjes tref je de bijzondere winkels, kledingboetiekjes en speciaalzaken. De historische binnenstad herbergt vele leuke cafe's en restaurants waar je na het winkelen kunt genieten van een lunch of koffie met de bekende Bossche bol. Hieronder een overzicht met alle informatie over winkelen in Den Bosch met de leukste winkeltips. http://www.youropi.com/nl/den-bosch-5/winkelen http://www.youropi.com/nl/den-bosch/article/shoppen-met-silvana-1560

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100