Waar spuit je, als man, je luchtje?

Ik dacht namelijk dat dat in je hals/nek/keel moest. Maar toen men bij mij ging ruiken rook men in mijn gezicht, en dus niet in mijn hals. Dus, ik ben nu wel benieuwd.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja alleen in de hals/nek/keel. Je kan ook in de lucht spuiten en er dan doorheen lopen.

Wanneer ze aan je gezicht ruiken dan proberen ze after shave te ruiken.

Ik zou spuiten waar het stinkt, of ben ik dan weer seniel...

Onder de oksels.

Jaren geleden gebruikte de meeste mannen na het scheren, after shave. Dit was speciaal bedoeld om de 'beschadigde huid' te desinfecteren, incl. een luchtje. Dit moest wel op gezicht en hals aangebracht worden. Vandaag de dag gebruiken ze 'eau de toilette'. Vaak meer lucht (geur) dan andere bestanddelen. Deze geur is vaak zo sterk dat ik me kan voorstellen dat de man er voor kiest deze vloeistof alleen in de hals en/of borststreek en/of armen aan te brengen. Geur met mate...

Ligt eraan welk luchtje je bedoelt. Je aftershave op je wangpartij en je deodorant onder je oksels, je voetenfris tussen je tenen en je mondfris in je mond. Zijn er nog meer luchtjes voor mannen?

Bij een eau de toilette spuit je het in je hals/nek en op je borst... Wees niet te royaal met een luchtje... Het moet subtiel blijven...

Ha, die Pieter; Om op alles voorbereid te zijn; in de schaamstreek ook een vleugje.

ik spuit gewoon in me nek. 1 x rechts 1 x links 1 x in 't midden is genoeg.. Denk aan de kwaliteit.!

Ik ruik mijn man gewoon aan zijn nek..

Ben het met je eens, ik doe mijn luchtje ook altijd op mijn hals. Beetje vreemd als iemand ineens zijn/haar neus in je gezicht steekt om je aftershave te ruiken. Zou jij het prettig vinden om je ogen te moeten sluiten om een luchtje op te doen, niet te vergeten dat er dan ook een deel op je lippen en rond je mond komt waardoor je een vieze smaak krijgt. Gewoon lekker op de hals en/of nek.

Op de borst ;-)

Als ik moet snuffelen, dan graag in de hals, heerlijk, ik hou wel van lekkere luchtjes. Volgens mij spuiten de meeste mannen het in de halsstreek en/of het borstkasgedeelte. Ik zou ook niet aan iemand z'n gezicht snuffelen.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100