hoe voorkom je dat bij het knippen met een nagelknippertje de stukjes nagel tot in alle hoeken van de (bad)kamer vliegen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je de vingernagels knipt net nadat je de afwas op de ouderwetse manier hebt gedaan,dan is er niks aan de hand,en met de teennagels net zo na het douchen,en als je hele stugge en harde nagels hebt even met de voeten in een bak met lauw water dan knip je ze perfect,zonder wegspringende stukken.

Doe er een doek overheen terwijl je de nagels knipt en doe dat desnoods onder water...

Meestal vliegen de stukken ongeveer dezelfde kant op. Houd je vinger tijdens het knippen boven een oude emmer, dan valt alles in die emmer. Je kunt eerst kijken waar je wilt knippen, het nagelschaartje daar neerzetten, knijpen zonder echt door te drukken, dan je vinger boven die emmer houden, en dan doordrukken.

een nat watje of make-up doekje (weet ff niet hoe je die ronde platte watjes noemt..:) op je nagel houden terwijl je knipt

Zet je voeten één voor één op de wc bril tijdens het knippen zodat de afgeknipte nagels in de wc vallen, naderhand een lapje over de wc bril en klaar is het...

Knippen wanneer je net onder de douche wegkomt, dan zijn je nagels nog zacht en knappen ze niet af door de druk van de knipper.

Door met de duim en wijsvinger van de hand waar je niet mee knipt de zijkanten van de snij kop af te sluiten kunnen er geen stukjes nagel uit die ruimte ontsnappen.

door je nagels buiten te knippen, voorkom je dit probleem 100%

Dit is een zeer ernstig probleem, waar de wetenschappers geen antwoord op hebben. Ik stel voor dat dit fenomeen tot op de bodem wordt uitgezocht. Het kán niet zo zijn, dat wij mensen op de maan kunnen zetten, maar desondanks geen oplossing hebben voor stukjes nagel. Vraag subsidie aan en zet een onderzoek op:

Bronnen:
http://www.nwo.nl/nwohome.nsf/pages/SPPD_7AJKYJ

als je gwoon de hele nagel aanelkaar knipt zo met de bocht mee vliegen er helemaal geestukken rond nagel blijft prima zitten achter het knip gedeelte effe omspoenen en de nagels gaan naar het riool

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100