Hoe berg ik mijn accessoires en make-up op?

Ik heb ongelooflijk veel sieraden, tasjes, riemen en sjaals.

Sjaals heb ik opgevouwen en in m'n klerenkast gelegd. Het is een erg hoge stapel, dat is al niet zo handig..

Mijn armbandjes en kettingen heb ik voor een deel in doosjes, in (kado)tasjes, aan een tafelpoot van een tafel wat ooit als 'actietafel' heeft gestaan in de winkel waar ik werkte, aan een tassenhanger én aan een kapstok. Ik raak zo altijd m'n sieraden kwijt, en die kapstok ziet er zo rommelig uit..

Mijn handtassen zijn verdeeld over één grote reistas, en een vuilniszak.

Kleinere tasjes hangen ook aan een kapstok. Mijn oorbellen heb ik in kleine mandjes en sieradendoosjes..

En waar ik m'n riemen heb gelaten, weet ik niet meer. :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

je hebt hele leuke sieradenrekjes :) En loop een keer door een goedkope winkel zoals de xenos, en je vind superveel opberg-ideeën! en kijk eens op www.101woonideeen.nl, staan leuke dingen op , ook opberg ideeën!! veel succes!

Aan de binnenkant van één of meer kasten een rail bevestigen en daat riemen en ceintuurs aan ophangen. Voor de make up een beautycase en voor de sieraden wat doosjes en nog zo'n boompje en alles is weer georganiseerd.

* Koop een siradenkast. Kijk hier voor de mogelijkheden: http://www.quesdesign.nl/ * Koop bij de Xenos of Leen Bakker ofzo een hele set stapelbare - en doorzichtige - vakkendoosjes. Veel doosjes kopen, zodat alle oorbellen en armbanden in aparte vakjes kunnen. http://opbergmiddelen.twenga.nl/transparant-opbergbox.html * Of een doorzichtig ladesysteem. Onderste lade groot voor tassen tweede lade voor sjaals derde en vierde lade met van die assortimentdozen, waar sieraden apart in vakjes kunnen. * Voor sjaals en riemen zijn er ook allerlei hulpmiddelen in de handel: Voor aan de kastdeur Voor in de kast aan de kledingrail. http://www.google.nl/search?q=riemen+opbergen&hl=nl&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=POMaT6SMD42k-gam6dzKCg&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CC4Q_AUoAQ&biw=1106&bih=863

Riemen heb ik aan een kledinghanger. Sieraden aan een sieradenpop. En make-up in mijn badkamerla. Handig in gebruik en uit het zicht.

grote manden/bakken kopen en daar je spullen in doen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100