Kan je je haar (een klein beetje) lichter spoelen?

Ik wil graag een tint lichter maar niet verven. Ik dacht aan spoeling maar dat kan alleen als je donkerder wilt. Zou 1 tintje lichter wel kunnen?

Weet jij het antwoord?

/2500

om je haar lichter te krijgen moet je ontkleuren, dus kleur uit je haar halen, daar ontkom je niet aan

Ja, dat kan met blondspray, het wordt dan een tintje lichter. Op nat haar moet je het gebruiken en niet uitspoelen, daarna goed droog fohnen. Werkt perfect!

Wat je ook kunt overwegen om je haar een blondere uitstraling te laten krijgen, is het aanbrengen van een paar highlights. Je krijgt dan mooie kleurnuances en 'diepte' in de kleur. Bovendien ziet het er heel natuurlijk uit. En... je haar heeft daar wat minder van te lijden.

was uw haar regelmatig met kamillethee,daar wordt het lichter van.

ik raad je aan om naar een goede kapper te gaan het hoeft niet een dure kapper te zijn. optie1 door het hele haar hele dunne plukjes zetten. opletten dat de plukjes niet te veel afwijken van je eigen haar kleur.(ervaren kapper weet t wel).optie2 blondeer wassing bij de kapper graag want thuis gaat 90% mis. met de waterstofperoxide 6% en een derde blondeer poeder. het moet waterig zijn. als laatst op de uitgroei en contoeren aanbrengen. bij de wasbak heel snel inzetten.10 minuten door kammen en uitspoelen.als laatste met een goede masker behandelen en heel goed glad fohnen of stijlen.succes. dit kun je ook aan de kapper laten zien.;)

ik zelf heb blondspray bij de hema gekocht . dat werkt echt heel goed het maakt je haar 1 a 2 tintjes lichter.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100