Wat kost het om een nieuwe rits in een jas te laten zetten?

Dus de grote rits om de jas mee dicht te doen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nieuwe rits in een lerenjas zetten: vanaf € 30.00 incl. rits Nieuwe rits in een jas zetten: vanaf € 20.00 incl. rits De prijzen van de verschillende kledingreparateurs zullen waarschijnlijk niet zoveel verschillen van elkaar.

Bronnen:
http://www.aleksandrakledingreparatie.nl/p...

Is al te vinden vanaf 13.00Euro. Gewoon even google.

Bronnen:
http://www.naaiatelieraafke.nl/index.php?o...

Heel verschillend, ligt aan de lengte van je rits en of het makelijk er ingezet kan worden of dat een moeilijke opgaven is. Mijn man heeft het ooit laten doen en toen koste het 35 euro, ik dacht dat ik flauw viel. DIe jas was ooit 25 euro en die rist kost nog duurder dan die jas, maar het was zijn favorieten jas. Maar ja hij had het al gedaan. En ligt er ook aan bij wie je het laat doen. Z'n buitenlandse zaakje is veel goedkoper. Bij de jas van mijn man was het vrij moeilijk om er in te zetten, want ik was terug gegaan om te vragen waarom het zo duur was. Toegevoegd na 2 minuten: Vergeten te vermelden die rist was wel minstens 60 centimeter lang dus daarom was het ook duur

40 euro bij mij inclusief rits.

Heb verleden jaar een nieuwe rits in mijn suède jack, dat tot over de heupen komt, laten zetten en dat kostte € 28 (bij de schoenmaker).

Mijn advies is om met de jas naar een kleermaker te gaan en daar te vragen wat een nieuwe rits inzetten gaat kosten. Op dat moment kan je beslissen of je je jas die prijs nog waard vindt of dat je liever een nieuwe jas gaat kopen. Een bedrag van enkele tientallen euro's zal je toch wel op moeten rekenen.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100