Weet weet er een manier om BH bandjes op zijn plaats te houden?

Bij mij zakken ze steeds van mijn schouders.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Tips van twee vriedinnen: bandjes strakker trekken of bh kopen met siliconenbanjes. Deze glijden een stuk minder!

Strakker afstellen.

Deze dingen: http://www.womensecret.nl/shop/comfortabele-bh-bandjes/ Toegevoegd na 1 minuut: Of deze: http://www.bodylook.nl/accessoires/schouder-straps.html

Ik weet niet of je bh's hebt met verstelbare bandjes? Als je verstelbare bandjes hebt kun je strakker zetten. (vraag ff of iemand het doet, dat is wat makkelijker). Als je ze strak tegen je huid trekt dan moeten ze als het goed is blijven zitten.

- BH's kopen waarvan je de bandjes op je rug kan kruisen - CLips kopen die de bandjes bij elkaar houden.

ik zou zeggen, beetje strakker doen, maar daar heb je vast al aan gedacht. er zijn van die kunststof dingetjes waar je de bandjes doorheen kunt doen op je rug. ook handig wanneer je een sportshirtje draagt. zo zie je ze niet.

Misschien is het een goed idee om een keer naar een goede lingeriezaak te gaan en je goed te laten adviseren. Het schijnt zo te zijn dat hele volksstammen meisjes en vrouwen rondlopen met de verkeerde maat of verkeerde soort bh, de bandjes te los of juist te strak. Als je precies weet wat bij je past, zul je vast minder last hebben van afzakbandjes.

Soms is het elastiek in de bandjes uitgelubberd en heb je dus een nieuwe bh nodig. Mocht je geen nieuwe willen kopen, dan moet je zijn bij de oplossing die GV-lid bamibal biedt. Zie hierboven.

Ik had daar ook last van, ik heb ze gewoon zo strak mogelijk gesteld en dan een nietje erin. 't Gaat er in de was niet uit. Ikzelf vind het heel handig. Hoop dat je er wat aan hebt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100