Hoe kan ik voorkomen dat mijn witte sokken zwart worden aan de onderkant?

Met mooi weer draag ik witte sokken, als ik een korte broek/driekwarts-broek aan heb. Maar als ik met witte sokken in mijn schoenen ga lopen, zijn aan het einde van de dag de onderkant van mijn witte sokken helemaal zwart. Als ik deze sokken ga wassen worden ze nauwelijks meer wit, en dat vindt ik nogal jammer.

Heeft iemand tips/trucjes om dit tegen te gaan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Inlegzooltjes. Die heb je in allerlei soorten. Zelf heb ik graag dunne leren, maar je kunt ze ook van een afwasbare of uitwasbaar materiaal nemen. Dan poets je die inlegzooltjes regelmatig schoon en blijven je sokken dus ook schoon.

Door transpiratie nemen sokken allerlei vuil op dus er zijn meerdere mogelijkheden. 1.Je schoenen zijn vies aan de binnenkant (bv zand). 2. Bij sandalen is het stof van straat vermengd met zweet van je voeten. Afgezien van het feit dat witte sokken in schoenen (zeker met een korte broek) niet meer helemaal van deze tijd zijn, kan je het eigenlijk niet voorkomen. Dus UIT met die sokken ! En als je wel eens vies worden dan kan je wat Vanish Oxy Action bij het gewone wasmiddel in de wasmachine doen.

Bronnen:
http://www.vanish.nl/

als je niks voelt voor de in mijn optiek uitstekende optie inlegzooltjes van het andere antwoord moet je schoenen overwegen met ander "binnenwerk" . Mijn witte sokken worden nl nooit zwart in mijn schoenen, alleen als je er zonder schoenen mee rondloopt. Verder, maar eigenlijk vraag je naar voorkomen, is mijn tip voor het probleem oplossen: af en toe wassen op 90 graden, daar wordt wit toch wel veel witter van En maar

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100