Haren , hoe kan je die beste verwijderen?

Ik heb borstharen en die wil ik verwijderen want die jeuken veel. Hoe kan ik het beste doen om een glad gevoel krijgen? En ik heb lange haren op mijn benen daar wil ik ook vanaaf wat moet ik doen.?

Weet jij het antwoord?

/2500

blijven scheren... Heb je een andere keuze?

Harsen die handel

regelmatig scheren. eerst zal je bultjes krijgen omdat je het niet vaak of nooit gedaan hebt. als je het om de dag doet word het steeds beter. ik raad aan babyolie te smeren na het scheren, dan heb je het minst last. succes

waxen, epileren, scheren of als je heel veel geld hebt: laseren...

Eventjes pijnlijk maar wel zeer doeltreffend: waxen. Ik zou het niet zelf doen, het is bijna onmogelijk om de strips er zelf in 1 keer af te rukken (wat noodzakelijk is om zo min mogelijk pijn te hebben), dus maak een afspraak met een schoonheidsspecialiste. Na het waxen blijf je ongeveer 3 weken glad, daarna komen er stoppeltjes. Begin niet aan scheren, dan moet je dat echt bijna elke dag doen om een glad gevoel te houden.

Je zou kunnen denken aan permanente ontharing. Dit kan met laser of met flitslicht. Zie link...

Bronnen:
http://startpagina.paginablog.nl/startpagi...

of je nu kiest voor harsen of scheren, smeer je na afloop in met creme waar je een verpulverde aspirine (geen paracetamol) aan hebt toegevoegd. zo voorkom je rode geirriteerde plekjes.

ik weet dat het zeer doet,omdat ik zelf het verwijder bij klanten,maar harsen is de beste methode,omdat je namelijk dat het haartje en het haarzakje eruit trekt en du geen stoppeltjes voeld,verder is het zo dat als je ze meerdere malen laat wegharsen je steeds minder terug krijgt aan haar....dus pijnlijk maar zeer doeltreffend!!dus tanden op elkaar en ervoor gaan!

Als de reden is om van de jeuk af te komen zal ik je een tip geven: begin er niet aan! Daarna gaat het pas echt jeuken. Als je er een hekel aan hebt, kan je het wel wat bij knippen, zo ook voor die lange haren op je benen. Als je een echt glad resultaat wil dan is de enige optie permanente haarverwijdering. En.................borsthaar kan ook heel aantrekkelijk gevonden worden hoor, als dat mischien de reden mocht zijn.

Er is keuze zat. Kijk eens op www.drogisterij.net

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100