Ik ga morgen op de schoolfoto weten jullie nog haartips/haarstijlen die mooi zijn voor op de foto en ook de make-up?

Weet jij het antwoord?

/2500

Make up zou ik subtiel doen en haaf mooi los, dat komt meestal het mooiste over op een foto, tenzij je het zo nooit draagt.

Kaal is het helemaal!

Nee. Want dat hang van jouzelf af. Jouw kleur haar. De vorm van je gezicht. Je leeftijd. Jouw smaak. De lengte van je haren. De kleur van je huid. Etc. etc. Hier is taaz makeover Upoad een foto van jezelf en probeer de haarstijlen, kapsels en make-up zo veel je wilt. http://www.taaz.com/ Volg je eigen smaak.

Ben jij dat zelf op je profielfoto? Ik zou het zo doen! Het staat neutraal en daar ben je later heel blij mee...ik heb nog een foto van de tijd dat ik skater was met een legerblouse en twee staartjes in mn haar. Ik schaam me er dood voor!

je bent erg onzeker he? ook met die make up! geeft niet. het staat erg leuk als je je haar stijlt of juist erg krult. (doe een vlecht in een nacht van tevoren) en je hebt prachtige pijpenkrullen. ik heb net mijn schoolfoto gezien en vind hem vre-se-lijk!!! vraag (beleeft) of je hem kunt zien van te voren en als hij echt lelijk is vraag dan of ie over kan.

Ik zou zeker kiezen voor een matte poeder, staat het meest naturel op de foto, en een beetje mascara voor een sprekende oogcontour.

Gewoon zoals normaal. Niet helemaal anders, bij een schoolfoto sta je er toch op hoe je zelf bent? Je haar gewoon los (als jij dat bent op je profielfoto, want dat is echt leuk!) make-up gewoon wat mascara, niet te opvallende make-up.

Doe hoe dan ook geen lagen foundation en andere nep-mooie huidproducten op, dan lijk je oranje op je foto! Verder zou ik voor een zo naturel mogelijke look gaan. Los haar, maar niet zo dat het in je gezicht hangt. Beetje mascara en that's it! Hou wel rekening met eventuele tegenwind en regenbuien als je naar school fietst..

lekker neutraal, zo kan je later als je ouder bent goed zien hoe knap je eigenlijk was! Toegevoegd na 1 minuut: EN JE HAAR MEGA WILD!

wat ik zelf altijd leuk vind bij meiden van jouw leeftijd en jouw mooie blonde haren is: Maak een schuine scheiding in je haar...De kant met het meeste haar een invlechtje maken, schuin naar achteren doen, vast maken met een speldje en de rest lekker los laten hangen. zie voorbeeld..... Toegevoegd na 1 minuut: sorry ik krijg mijn afbeeldingen er niet bij, google maar eens op invlecht. Dan begrijp je wat ik bedoel.

ja idd op de profielfoto is mooi :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100