Waar koop ik lange dames broeken met lengte maat 36?

Ik ben op zoek naar leuke lange broeken (zowel net al casual), met een normale/hoge taille (dus niet zo een waar je alles ziet als je bukt). De lengte maat moet 36 zijn. Dagenlang shoppen heeft niks opgebracht. Bij de grote ketens hebben ze alleen maar lengte 32 of max 34 en bij miss Etam vind ik de modellen in lengte 36 helaas oubollig (of een low waist die ik niet wil hebben).

Ik hoop dat jullie me kunnen helpen want ik word er een beetje moedeloos van dat ik al sinds m'n 12e bijna geen broeken kan vinden die mooi zitten en lang genoeg zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Kijk op de site www.esprit.nl daar hebben ze lengtematen

De Klub Lange Mensen heeft een speciale Shopping Guide', voor 15 euro hier te bestellen: http://www.klublangemensen.nl/webshop/ - let wel, die gids is uit 2005, maar zal ongetwijfeld nog bruikbare adressen bevatten. De KLM richt zich op vrouwen boven de 1.80 en mannen boven de 1.90. Hier schrijft iemand dat de Dieselbroeken maat 34 lang uitvallen: http://www.langemensenforum.nl/viewtopic.php?f=5&t=2913 Ook hier staan tips: http://communities.zeelandnet.nl/data/tdb/index.php?page=6 Voor jeans: http://www.more-jeans.nl/N_frame.html?http://www.more-jeans.nl/N_xp_5.html

Ik bestel mijn broeken via het internet, dit zijn enkele sites: www.longtallsally.com www.longlady.nl www.relieve.nl (hebben een winkel in Beilen) www.allabouteve.nl (zitten in Winschoten, Rijssen, Wormerveer en Waddinxveen) http://www.lange-damenhosen.de/ Je kunt daar broeken in verschillende lengtematen vinden. Verder heb ik wel broeken laten maken bij een goede coupeuse. Je zoekt een mooie stof uit, laat je opmeten en zij maakt een broek op maat voor je. Extra lengte positiebroeken kun je vinden op www.bellyfashion.nl en je kunt op www.langemensenforum.nl allemaal info vinden over lange kleding en andere artikelen/onderwerpen. Succes!

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100