Mijn tattoo heeft littekens, kan ik hier iets aan doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

nee het zit in je huid maar je kan wel coveren dus litteken verbergen onder een tattoo, je tattoo bij laten kleuren, of een tattoo over tattoo zetten, of de bestaande tattoo groter laten maken zodat je het niet meer ziet.

Kun je misschien een foto plaatsen? Om wat voor soort littekens gaat het? Liggen ze op je huid of zijn het stukjes tatoeage zonder kleur? Over het algemeen kunnen tatoeages bijgekleurd worden als jouw huid echter heftig/allergisch reageert is hier niets tegen te doen en is het ook aan te raden van verdere tatoeages af te zien. Natuurlijk is het mogelijk dat je slechts voor één component in de inkt allergisch bent, maar dit is altijd lastig na te gaan.

lang geleden tattoo gezet? dan helaas kan je hier niet veel aan doen. Je kan een litteken zalf proberen, om iets te verminderen, maar en litteken zal altijd een litteken blijven, zonder cosmetische ingrepen. Dit zijn vaak plekjes huid waar je huid door het taoeeren te dieo in geraakt en misschien onstoken is. kort geleden gezet? je moet je huid min. een maand geven om helemaal te genezen. na 2 weken hoef je niet meer te "smeren" mijn tatoeerder raad mij altijd aan bepanthene te gebruiken. Dat helpt de tattoo sneller te genezen.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100