Maakt het uit of je 's Avonds gaat douchen of 's Ochtends als je de volgende dag vroeg weg moet?

Omdat ik 's ochtends wat te moe ben om meestal te douchen, douche ik me nu elke avond. Maakt dit enig verschil als je weggaat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

' nachts zweet je als je slaapt. Dus is het frisser als je in de ochtend douchet. Daar wordt je ook wakker van. Maar als je je in de ochtend opfrist, je tanden poetst en deo gebruikt dan ben je best al een héél eind. Echt vies ben je niet en legio mensen hebben in de ochtend geen tijd òf zin om uitgebreid te douchen.

Nee hoor,maakt niets uit. Wat jij prettig vind en wat jou het beste uitkomt is prima

Ja, s'avonds is beter, want dan spaar je de volgende ochtend nog wat kostbare tijd. Nadeeltje is dat je haar de volgende dag misschien omhoog staat, maar dat gebeurt niet snel. Point: ja, blijf 's avonds douchen

Als jij je savonds douchen doet dan ben je eigenlijk niet meer fris als je morgens uit bed komt. Want in bed zweet je veel. En deze geur blijft hangen. Ze zeggen wel eens dat iemand naar zijn bed ruikt. Dus s`morgens douchen om met en fris gevoel de dag te beginnen lijkt mij wel zo verstandig. Toegevoegd na 58 seconden: Het werkt ook nog eens verkwikkend.

Als je 's ochtends douched dan ben je wel veel wakkerder! Maar ik douche ook altijd een uur voordat ik mijn bed induik. dan kan ik 's morgens nog ff iets langer liggen.

Je doucht niet omdat het moet, maar om je schoon te voelen. Ik douche altijd 's avonds omdat ik de hele dag gewerkt hebt en me daardoor zweterig voel. Als jij je 's ochtends vies voelt dan douche je gewoon 's ochtends. Het maakt niet uit wanneer je doucht als je maar een goede reden hebt om te douchen. Dat is belangrijker.

In de ochtend douchen is wel frisser voor je de deur uitgaat, dan word je sneller wakker en is je slaapgeur weg. Maar ieder mag zelf zijn keuze bepalen.

Het werk en activiteiten van de dag 's avonds wegspoelen onder de douche. De volgende morgen verfrissen, koud water in je gezicht, tandenpoetsen, haren een beetje vochtig maken en in model brengen en je bent klaar om fris de dag tegemoet te gaan:-)

Ik douche me altyd 's avonds maar als het warm weer is douche ik wel 's ochtends. Nee het maakt niet uit als je nu 's avonds of 's ochtends douched tenzij je in bed niet zweet. Of ge wilt wakker worden en je voelt u nog slaperig dan kun je ook snel u wassen :) Tja ieder zijn eigen ding ik voel me meer 's avonds vuil dan 's morgens en ja je heb dan meer tijd he. Op u gemakske. Nog veel doucheplezier :)

's Avonds douchen scheelt 's ochtends tijd, als je dan 's ochtends een washand door je gezicht, over je bovenlichaam, onder je oksels en je kruis en billen haalt, ben je lekker fris.Nog even tandenpoetsen en je haar doen en je bent klaar voor een nieuwe dag.

Ja, als je s´avonds een douche neemt heb je s´morgens meer tijd over voor andere dingen, iets langer blijven liggen bijvoorbeeld. Het enige waar ik dan wel aan denk, s´nachts kan je bijvoorbeeld zweten en kwijlen, dus ik vind s´morgens douchen persoonlijk fijner, ook omdat ik wakker word van mijn douche s´morgens! Maar dat is voor ieder natuurlijk zijn eigen keuze!

Sommigen hebben in hun kamer de raam1, deze kan je blokkeren tegen dieven dat het raam zouden kunnen openen, en raam 2 kan je zoals de afbeelding, dan zweet je vast minder dan kan je gelijk 's avonds als 's morgens douchen, ;) en ik denk niet dat het uitmaakt, zolang je je maar proper voelt

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100