Hoe was je een speciale bh het beste?

Ik heb een plak bh gekocht. Deze heeft geen achterkant voor lage rug jurkjes. Maar ik zou graag weten hoe je deze het best zou kunnen wassen zonder dat hij vies wordt of dat hij niet meer plakt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit kan je het beste gewoon met de hand doen en dan goet laten drogen. Toegevoegd na 9 uur: Goed* Je kan hiervoor het beste handwasmiddel gebruiken.

De site van nuBra heeft hier een aantal stappen voor opgesteld, hartstikke simpel! "STAP 1 Leg een cup in de palm van uw hand en maak de plaklaag nat met warm water en een kleine hoeveelheid milde zeep. Gebruik voorzichtig de palm van uw andere hand om het cup te reinigen. Wees voorzichtig met uw nagels omdat hierdoor scheuren in de cups kunnen ontstaan. STAP 2 Spoel de cup met warm water af om alle zeepresten te verwijderen. Schud al het overmatige water van de cup af en plaats dit weer in de originele verpakking en laat ze aan de lucht drogen. Gebruik geen handdoek. Onderhoudsinstructies Gebruik alleen een milde vloeibare zeep. • Gebruik geen handdoek en vermijd aanraking met kleding, vooral met stoffen die makkelijk pluizen. Kleine vuiltjes neemt u voorzichtig weg met uw vingers. • Gebruik geen borstel of vingernagels of een ander voorwerp om de plaklaag schoon te maken. • Maak de NUBRA niet schoon met alcohol of met een ander schoonmaakmiddel. U heeft slechts warm water met weinig milde vloeibare zeep nodig. • Probeer de plaklaag niet te verwijderen. • Pas op met scherpe voorwerpen. Mocht er onverhoopt toch een beschadiging optreden, gebruik dan een klein stukje tape om het gaatje af te dekken." Het lijkt me dat dit voor alle merken zelfklevende BH's geldt!

Bronnen:
http://www.nubra.trebs.nl/support/nl

Als het goed is heb je deze stick-on BH in een verpakking gekocht waarin een handleiding zat. Heb je de verpakking nog? Zo ja, kijk dan even of je die handleiding kunt vinden. Als het goed is kun je ze reinigen met gewoon een beetje lauw water.

Bronnen:
http://www.bodyplein.nl/index.php/silicone...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100