Kun je het 'touwtje' van een badjas ook los kopen?

Toegevoegd na 41 minuten:
touwtje = koord of lint

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat ligt er toch maar helemaal aan wat voor badjas en wat voor touwtje? Ik heb aan mijn badjassen geen touwtjes... Je kunt natuurlijk op de markt of bij een fourniturenhandel allerhande soorten lint of koord kopen. In de door jou gewenste lengte en kleuren. Dan kan dat misschien "het touwtje" vervangen.

Ik denk het niet eigenlijk. Maar je kunt vel op de markt bij een fourniturenkraam gaan kijken naar een geschikt koord om te gebruiken, of bij een fourniturenwinkel, al zijn er daar niet zoveel meer van. Toegevoegd na 2 minuten: Misschien kun je iets met onderstaande link

Bronnen:
http://www.fournituren.nl/Productdetails/2...

Je kan een badhanddoek kopen in dezelfde kleur en er een lint van laten maken. Je kan in een tweedehanswinkel kijken of daar een toevallig een badjas in dezelfde kleur ligt. Trek iets anders soepel qua stof in je badjas, dat er ook leuk bijgaat. Qua eventuele kosten kan het zijn dat je beter gewoon een nieuwe badjas koopt.

Ik wil je wel helpen hoor aan een touwtje voor je badjas. Ik ben de eigenaresse van www.badjasparadijs.nl en heb voldoende badjassen op voorraad. Maar uiteraard ook touwtjes. Stuur anders even een mailtje naar wat voor centuur je op zoek bent en welke kleur dan kan ik kijken of ik je kan helpen. Heb vast nog wel wat liggen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100