Doet het pijn?

Als je je been/arm haar scheert met een Scheerapparaat genaamd: Philips HQ 7300?

Toegevoegd na 29 seconden:
[Dit was een vervolg vraag omdat ik snel reactie moet ik ga zo douche en wil morgen gladde benen]

Toegevoegd na 3 minuten:
Ohja ik heb trouwens deze nog liggen: gillette sensor excel women. Kan ik die zonder creme gebruiken voor benen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heb je het al geprobeerd? Ja, als je dit mannenscheerapparaat op armen/benen in natuurlijke toestand (dus met echte haartjes, niet alleen stoppeltjes) gebruikt, dan doet het pijn. Het wordt dan een soort slechte epileerbeurt. Dan kun je beter het scheermesje gebruiken. Als je geen scheercreme hebt, kun je ook baby-olie of conditioner (ja, die je normaal voor je haar gebruikt) gebruiken.

Probeer het dan voorzichtig zelf, dan weet je het. Had het iets eerder gedaan vanochtend, dan had je nog naar de winkel gekund voor iets anders.

Met de gillete krijg je een gladder resultaat, als je geen scheergel hebt, kan je ook gewoon mannen scheergel gebruiken. En ander haar conditioner werkt ook perfect, en anders douchgel. Werkt ook goed

Zorg dat je haartjes al kort zijn bij electrisch ontharen, anders 'vreet' het apparaat het op. Scheren met mesje en schuim doet geen pijn.

Ik ben wat laat, maar weet: de eerste keer doet pijn, de tweede keer ook en op een gegeven moment doe je t fluitend ;-) Veel plezier morgen!

Gewoon meteen met een mesje doen,kan ook gewoon met zeep. Ik gebruik zelf de Venus scheermesjes,werkt prima voor benen,oksels en de intiemere plaatsen ;-) Je voelt er niets van :-)

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100