Waar kun je handschoenen zonder vingertoppen kopen?

En dan bedoel ik van die handschoenen die echt puur voor de ''sier'' zijn. (assecoire)
Dus niet van de I phone hanschoentjes enzo ;)

Weet jij het antwoord?

/2500

Je ziet ze geregeld op de markt en ook in bruidsmodewinkels.

Je kunt ze bij een handschoenenspeciaalzaak bv. bij Laimböck, kopen/bestellen in allerlei kleuren/materialen, met gaatjes, zonder gaatjes. Als je googelt onder "autohandschoenen" vind je tal van adressen. Maar ik denk dat V&D en de Bijenkorf ze ook hebben.

primarkt had ze deze winter in hun collectie ook de river island. Ze zijn helemaal terug dus je kunt ze vrij makkelijk vinden in de modernere modezaken! Ik weet alleen niet of je ze nu nog hebt omdat de zomer collectie er hangt

In de winkels zijn momenteel nog nauwelijks handschoenen te vinden omdat de zomercollectie al overal klaar ligt. Waar je ze wel nog kunt vinden is online. Je kunt ze bijvoorbeeld in veelvoud vinden op sites voor feestkleding (zie bron) En als je wilt kun je natuurlijk ook altijd nog de schaar in een bestaand paar handschoenen zetten.

Bronnen:
http://westland.partylook.nl/artikel_36_20...

Ik weet niet precies wat je bedoeld. Maar misschien kan je op de markt kijken.

Ik weet niet waar je woont maar mischien hebben jullie de winkel pieces maar volges mij verkoopt eigenlijk geen 1 winkel ze meer het is lente! je bent eigenlijk net te laat.

Ik zag hele stoere leren handschoenen met knokkel gaatjes en zonder vinger toppen in de V&D Voor maar 10 euro denk? Veel geluk ;)

Bronnen:
www.youaretasty.tk

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100