als je nepnagels gebruikt worden je eigen nagels dan niet kleiner?

Weet jij het antwoord?

/2500

Kleiner denk ik niet, maar alles wat niet wordt blootgesteld aan belasting wordt zwakker (denk maar aan een been wat maanden in het gips gaat). Als het te lang duurt wordt de weerstand minder, dus eerder gescheurde nagels.

Omdat nagels vullen bij mijn zwakke nagels niet heeft gewerkt, ben ik overgestapt op nepnagels van Broadway (te koop oa bij Kruitvat) Ze dekken mijn eigen nagel volledig af en blijven zo n 8 dagen goed zitten. Ze zijn luchtdoorlatend dus groeien mijn eigen nagels gewoon door. Je moet ze er wel zorgvuldig afhalen anders beschadigen je eigen nagels nog meer. Ik ben heel tevreden met het resultaat. Ik neem meestal de korte french maanicure nagels met een extra lipje om ze goed vast te houden als je ze lijmt op je nagel.

Het is altijd aangeraden om gelnagels te laten plaatsen door een professionele Nagelstyliste. Zij houdt normaal gezien ook rekening met kwaliteit van je eigen nagels. Mocht je broze nagels hebben is het MSM (Methylsulfonylmethane) supplement wellicht aangeraden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100