Wat te doen tegen blond geverfd haar dat oranje uitslaat!

Ik heb gisteren mijn haar geverf maar in plaats van heel erg wit/blond is het goudachtig/oranje/ blond geworden! Help wat kan ik het beste doen? Opnieuw verfen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb dit ook eens gehad toen ik mijn donkerbruine haar blond wilde verven. Heb toen alles geprobeerd, zilvershampoo, blondshampoo..alles om het wat minder geel te laten worden. Dat is helaas niet gelukt. Ik heb het toen weer bruin geverfd en daarna bij de kapper hele lichter (witblonde) highlights laten zetten. Heel veel kleine sliertjes, waardoor mijn haar nu ook bijna helemaal blond is, maar wel heel natuurlijk! Toegevoegd na 3 minuten: Als je je haar weer zelf wilt verven neem een as-kleur zoals asblond want in dat soort kleuren zitten meer de groene tinten in en dat compenseert met de oranje tinten, zodat je haar er dus niet oranje uitziet.

Je zal het eerst moeten laten ontkleuren! Dan heb je de meeste kans om het oranje er uit te krijgen.. Maar dan Zal je morgen ochtend naar de kapper moeten;)

Wassen met zilvershampoo van schwarzkopf. Je moet iig de paarse shampoo hebben, deze een paar minuten in laten trekken en de gele,oranje gloed gaat er dan uit, evt en paar dagen achter elkaar met de shampoo wassen. Ik gebruik deze altijd als mijn haar te gelig is.

Goed wassen met anti-roos shampoo wil nog wel eens helpen om het meest oranje-achtige eraf te halen.

Petje of omslagdoek om je haar en naar de kaper! Ik zou niet verder rotzooien met mijn haar maar naar een specialist gaan. Zij kunnen je het beste adviseren hoe nu verder. Succes!

Als je het niet vervelend vind om een donkere kleur blond te worden dan de bedoeling was, zou ik ontkleurder ophalen en dan een blond die minstens 2 tinten donkerder is dan de blond die je nu erin deed. Dan kun je naar een aantal weken je haar de nodige rust gegund te hebben, beginnen met highlights blond. Dan ga je geleidelijker naar hoogblond.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100