hoe kan je je haar steil maken zonder steiltang?

Weet jij het antwoord?

/2500

In de 60ger jaren deden we dat met een strijkijzer - natuurlijk niet te heet!!! Ging supergoed, maar je moet natuurlijk wél wat langer haar hebben!!

Was je haar in de namiddag, nooit 's avonds. Borstel je haar goed voor het wassen. Breng shampoo aan op de wortels en spoel het af naar beneden. Gebruik conditioner. Borstel je haar met een goede plastic borstel onder de douche. Spoel de conditioner uit met koud water. Leg een handdoek op je schouders en laat je haar los naar beneden hangen. Föhn je haar. Begin bovenaan en werk langzaam naar beneden. Sla de puntjes over. Door het gewicht van het water zal hierdoor je haar steiler worden. Doe je haar in een staart en laat het ongeveer 10 tot 15 minuten zitten. Laat je haar los hangen en geniet er van!

Bronnen:
http://nl.wikihow.com/steil-haar-krijgen-z...

Je kan je haar ook steilfohnen. Je moet dan met een borstel je haar naar beneden borstelen en tegelijkertijd fohnen.

Bronnen:
http://www.firanet.nl/beauty-tips/kapsel-fohnen/

Er zijn shampoos die je haar steiler houden. Als je die gebruikt, gaat het wat minder snel weer 'springen'.

Doe een ei in 2 koppen melk . Tien minuten met je haar erin ,dan 30 minuten een doek of zak eroverheen .Daarna kan je het wassen met shampoo. In Afrika willen veel meisjes van hun kroeshaar af , en daar wordt het veel gedaan.

De kapper heeft een speciale techniek door het stijl te fohnen, niet met een steiltang, kwestie van een 'goeie kapper zoeken'.

gewoon shampoo kopen voor stijl haar! en je heb ook speciale cremevoeding waar ook op het flesje staat dat het voor stijl haar is.. dat op je natte haar inbrengen en dan gewoon stijl fohnen

Er zijn heel veel manier ik heb er zelf ervaringmee hier komen de manier ~Je hebt er spray voor te koop bij een drogist ~Er zijn allemaal shampoos voor stijl haar ~Na het douchen je haar stijl fohnen ~als je bepaalde knikken in je haar niet mooi vind kun je de knik met een speldje veranderen.

Doe er een niet al te sterke gel in wel heel veel plak het tegen je hoofd en blijf het heel lang borstelen na een tijdje zie je de gel niet eens meer en is het redelijk stijl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100