Wat is de maximale hoogte van een pump?

Stel je hebt maat 38 hoe hoog kan de hak dan maximaal zijn? en bij 42?want het lijkt me dat er wel een verschil is met maat 42, omdat je dan een grotere voet hebt kun je ook langer bij de grond dus dan kan de hak hoger zijn, toch?

Toegevoegd na 19 uur:
Betekend het daarbij ook dat het makkelijker voor iemand met maat 42 om op hakken van 8 cm te lopen dan voor iemand met 37?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het maximum is (aangenomen dat je geen plateauzolen gebruikt) ongeveer de lengte van je voet. Dan krijg je een 'ballet boot'. Extreem pijnlijk om op te lopen natuurlijk, en je komt sowieso niet ver, maar er zijn vrouwen die het voor elkaar krijgen. Is de hak langer dan de lengte van de voet, dan werkt het definitief niet meer.

Bronnen:
http://pandoras-secrets.co.uk/live/index.p...

Het ligt ook aan de schoen, want ik heb wel 'dames' (die in het dagelijks leven heer zijn ;p) in uitgaansoutfit gezien met hakken van minstens 16 cm, alleen zat er dan onder de zool van de voet ook een dikke plateauzool. Dan overbrug je dat verschil. Overigens kreeg ik al kramp als ik ze zag lopen, laat staan als ze dansten.

Uit eigen ervaring denk ik dat de hoogte van de hak niks met de maat te maken heeft. Je kan op hakken lopen of je kan het niet. Het heeft niets te maken met je maat.

het heeft niks te maken met de maat van de schoen. ik draag 8 cm hoog en het gaat er gewoon om of je er op kunt lopen of niet. zorg dat je profiel onder je schoen hebt. anders ga je snel onderuit. (ik in ieder geval wel)

Ik denk dat maximaal zo'n 15 cm is zoals de pumps die rihanna beyonce en lady gaga weleens dragen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100