Mijn oor bloed door het scheren? hoe kom ik ervan af?

haastige spoed is zelden goed zeggen ze wel eens!
mijn oor bloed door het scheren.. hoe kom ik daar van af?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

After Shave d'r op.....! Toegevoegd na 6 uur: Een AfterShave bevat doorgaans 'Aluin' als bestanddeel! En Aluin heeft een bloedstelpende werking, vandaar....

Een pleister.

Normaal gesproken gebruik je daar "aluin" voor. In noodgevallen werkt een vloetje ook. dat plak je erop en na een tijdje als het gestopt is haal je het eraf.

Bloeden bij het scheren Wat kun je er tegen doen? Het gebeurt ons allemaal wel eens: je bent je benen aan het scheren en ineens zie je bloed. Oeps, je hebt je gesneden! Vaak blijft het .. .. super erg bloeden en lijkt het niet te stelpen. Maar er is wat aan te doen... 1. Je kunt oogdruppels op het wondje aanbrengen, dan stopt het bloeden. 2. Als je met een wattenstaafje een beetje toverhazelaar (plant) aanbrengt op de snee, zal het minder hard gaan bloeden. 3. Een beetje lippenbalsem of vaseline op het wondje doen helpt ook. 4. IJs aanbrengen werkt ook goed, het zorgt ervoor dat je bloedvaatjes samentrekken en daardoor stopt het bloeden. 5. In thee zit tannine, als je dit op het wondje doet stopt het bloeden.

Bronnen:
http://nl.visit-it.com/women/news/bloeden_...

Een beetje talkpoeder nadat je hebt droog gedept met een watje.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100