Als ik ga slapen of ik word wakker heb ik hel veel jeuk aan mijn huid. Hoe komt dit?

Het is gewoon irritant

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In de winter droogt je huid sneller uit en des te kouder het is, des te sneller het uitdroogt. Maar je kunt er wel wat aan doen gelukkig. * Ten eerste zou ik minder vaak douchen ... ben je gewend elke dag te douchen, dan zou je dat nu om de dag kunnen doen of misschien zelfs om de 2 dagen (je kunt je natuurlijk altijd hier en daar even wassen). * Douche niet te warm, want dat droogt je huid nog meer uit. * Gebruik een vette zeep of zeeploze zeep (Aldi heeft een goeie). * Smeer jezelf in met een vochtinbrengende bodylotion. Beter nog zou zijn olie, maar dat voelt vettig aan. Succes!

misschien heb je de verwarming aan op je slaapkamer, daardoor droogt je huid uit... hang als je een verwarming hebt een waterbak eraan, en smeer je huid in met een vochtinbrengende creme...

Het is de droogte, die ontstaat door de koudere luht van buiten en die binnenkomt door het open raam. Met het raam dicht heb je weer andere problemen. Een goede luchtbevochtiger zou kunnen helpen, een goede creme ook, maar niets helpt echt. In ieder geval is het beste jouw kamer koud te houden. Ik vind die droogte op de gladheid na, het ergste van de winter. We lijden gewoon door tot het voorjaar.

Het kan een droge huid zijn maar ook allergie voor wasverzachter of was middel. Probeer eens wat het effect is als je de lakens met Neutral was en de wasverzachter weglaat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100