Als ik bij een kapper vandaan kom(ik ga alleen naar goeie)heb ik altijd jeuk aan mijn hoofdhuid. Na wassen is dat weer over. Hoe/ Wat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk dat je niet tegen de schamo kan Ik raad je aan om je eigen schampo mee te nemen Zo raar is dat niet als je het uitleg

Je reageert blijkbaar op één van de produkten die ze gebruiken - shampo, conditioner, haarmasker, föhnmousse.... Heb je het al eens aan ze verteld? Zou ik doen - misschien hebben ze het van meer klanten gehoord, en weten ze gelijk op welk produkt je zo reageert.

Het zou een allergische reaktie kunnen zijn op de produkten die de kapper gebruikt. Ik zou het toch een zeggen als je er weer bent, want dan kunnen ze er mischien rekening mee houden en iets anders gebruiken.

Ik denk dat dat komt doordat kleine stukjes (afgeknipt) haar zich op de hoofdhuid bevinden en in de huid prikken, na het wassen zijn die weg en heb je er dus ook geen last meer van. Volgens mij heeft het niets met shampoo te maken, ik scheer altijd zelf mijn (beetje) haar kort, als ik het dan niet "meteen" was gaat het kriebelen/iriteren. Na het wassen heb ik nergens meer last van. Dus ik vermoed dat de kleine stukjes haar zich in je hoofdhuid "boren" wat aanvoelt als jeuk.

ik heb dat ook en ik denk dat het aan het feit ligt dat iedereen met dezelfde schaar en kam geknipt wordt en die worden niet gereinigd na een klant

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100