een vraag over corrigerende ondergoed

Ik wil graag een corrigerende body kopen maar ze hebben alleen de maten 38/40 of 42/44
ik heb zelf maat L/XL (40/42) welke kan ik dan beter nemen ?

want als ik 38/40 neem ben ik bang dat hij te klein is
maar als ik 42/44 neem ben ik bang dat hij iets te groot is waardoor hij niet meer corrigerend werkt ?

ik koop hem via internet dus heb niet de mogelijkheid om hem te passe in een kleedkamertje .

Weet jij het antwoord?

/2500

Corrigerend ondergoed is gemaakt op de maat die je nu draagt. Maat 40/42 is gewoon gemaakt voor mensen die deze maat hebben, het zit alleen een stuk strakker. Ik zou dus gewoon maat 40/42 aanschaffen, en als hij alsnog niet past dan kun je het altijd ruilen toch? Toegevoegd na 4 minuten: Oh, ik heb er even overheen gelezen dat je het niet kan passen, slim!

Als ik jou was stuurde ik even een mail met de vraag of ze groot of klein uitvallen. Daar zit nog weleens verschil in. Kijk ook even of er katoen in verwerkt zit, dat krimpt enorm en zit gauw te strak.

Ik zou denk ik toch voor de grotere gaan, Ik heb ooit eens zo'n corrigerend broekje gekocht in de goede maat, DAT ZAT TOCH STRAK, daar hield ik het niet langer dan een uur in vol, en daarom draag ik het nooit. De kans dat het veel te ruim is lijkt me klein en dan corrigeert het toch, Ik denk dat ze meestal echt heel strak zijn (of ik ben een grote piepert, is ook zo).

bestel ze beide. maar liever de 42-44, waarschijnlijk is de 38-40 te klein. zo doe ik dat meestal. hetgeen -of alles- wat niet past gaat retour. internet heeft zo z'n voordelen, maar bij dit soort zaken ook nadelen want retour zenden kost vaak ook geld.

Je schrijft dat je maat 40/42 hebt, maar ook dat je L/XL hebt. Dan zou ik voor de 42/44 gaan.

Bij Otto, bij Bonaparte, bij Bonprix en ik dacht ook bij Wehkamp en Neckermann hebben ze extra grote maten in ondergoed en lingerie.. En dan kun je thuis passen en weer retour sturen als het niet past...

Voor corrigerend ondergoed is het een beetje vreemd dat ze 2 maten combineren en niet een aparte 38, 40, 42 en 44 hebben. Ik denk dat je voor een juiste of iets kleinere maat moet gaan anders heeft het inderdaad geen corrigerende werking

Bronnen:
www.alzate.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100