Hoe haal ik doorlopenden wenkbrouwen weg?

Ik heb doorlopende wenkbrouwen. Hoe haal ik die haartjes boven mn neus weg zonder dat ik meteen stoppels krijg enzo ( dat is ook niet mooi)??

Bedankt als je antwoord!

Weet jij het antwoord?

/2500

epileren. Met een pincet alle overbodige haartjes er uit trekken. Je kunt dit ook door een schoonheidsspecialiste doen. Zeker de eerste keer is dit wel handig, dan kun je het vervolgens zelf bijhouden. Toegevoegd na 2 minuten: Kan wel wat pijn doen (al is het middenstuk het minst pijnlijk) Je kunt het dan eerst een beetje verdoven met een ijsblokje. Heel veel vrouwen epileren hun wenkbrouwen. Toegevoegd na 2 minuten: en mannen ook

Als je geen stoppeltjes wil krijgen kun je de haartjes het beste laten weglaseren, omdat dan ook meteen de haarwortels worden vernietigd.

Je kunt ze zelf stukje bij beetje er uit trekken, maar dan komen ze (wel is steeds mindere mate ) terug. Ook worden ze wel weggelaserd en dat schijnt permanent te zijn. Aan dat laatste hangt natuurlijk wel een prijskaartje.

Die epileer je gewoon weg. Een epileerpincetje, spiegeltje erbij en hup, een voor een weghalen. Daar krijg je echt geen stoppels van hoor. Haal ze allemaal weg, houdt wel rekening met de vorm van je wenkbrauwen bij het begin (aan weerszijden van de neusaanzet). Epileer niet te vaak, want dan komt het ook sneller terug. Niet gaan harsen of laseren, da's duur en pijnlijk. Heel veel mensen epileren zo nu en dan de haartjes die boven de neus groeien, je bent niet de enige. Succes ermee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100