Hoe valt dit nou te verklaren?

Vorige keer dat ik de vraag stelde werd hij verwijderd vanwege een anti israel houding in het filmpje.

Dit filmpje gaat over de zelfde baby maar dan zonder de anti israel houding.

http://www.youtube.com/watch?v=CSyxwkZ7Uc8&feature=fvsr

Weet jij het antwoord?

/2500

De kijker wordt gefopt. En uiteraard zijn er altijd weer mensen, die het wel geloven.

Het kan zijn dat er een grapjas is die 2x bijna hetzelfde filmpje geplaatst heeft om te kijken of er reactie's komen. Toegevoegd na 38 seconden: Maar het is zo goed als zeker nep.

Het is nep, dat kan niet anders Toegevoegd na 1 minuut: Elke godsdienst heeft af en toe een wonder nodig om te bewijzen dat het de enige ware godsdienst is.

door een stempel met bijvoorbeeld heet water op de huid van het kind te drukken onstaan er roodverkleuringen op de huid ,bij ons noemen ze dat kindermishandeling ,daar heet het een miracel der islam

Soms ben ik zo blij dat ik een nuchtere Hollander ben. Ik moet eigenlijk hard lachen om dit soort filmpjes. Niet eens zozeer om het filmpje zelf, alswel om de volksstammen die heilig geloven in de bullshit die ze voorgeschoteld krijgen. Moet je eens naar al die andere 'wonderen van Allah' kijken die op youtube staan. Het ene filmpje nog knulliger in elkaar gezet dan het andere. De beelden van de baby zijn wat dat betreft nog knap gemaakt. Wat een flauwekul.

Het is inderdaad nep. Op National Geographic was een tijdje terug een documentaire over stigmatisatie. Dat is het verschijnen van kruizigingsplekken op de handen en voeten. Daar lieten ze ook de techniek zien hoe het te faken. Het filmpje hoe ze het in die docu lieten zien is door youtube wegens auteursrechten verwijderd... Maar in dit filmpje laten ze het als truck zien: Toegevoegd na 47 seconden: truuk*?

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=giyLWV4aTog...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100