Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (3)

Voor lucht
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Voor verluchting, ze worden er meestal nog warm ingezet en de croissants moeten kunnen andemen anders worden ze niet krokant en gaat het ook dampen in de zak.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Dit is bij andere supermarkten ook zo. Zo blijven ze langer krokant en worden niet zo snel klef.
Duidelijk genoeg? :-))
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing