wat is de meest doordringende lucht.?

stel je bent verkouden. of je heb een beschadiging aan je neus. welke lucht zal je blijven ruiken. wat is de meest indringende lucht.?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ammoniak?

Sinaasappel is zeer doordringend heb ik wel eens gehoord.

Wat heel indringend is, is een geur van dooie beesten. Een tijd terug heeft er een paar weken een dooie rat in m'n meterkast gelegen die ik niet kon vinden door de rommel die er lag. Toen ik em weghaalde bleef die lucht nog dagen hangen. Toegevoegd na 8 minuten: die lucht slaat ook op je keel, waardoor je spontaan over je nek gaat. Heb uiteindelijk de klus geklaard zonder gasmaker door m'n adem lang in te houden en er niet naar te kijken. Toegevoegd na 9 minuten: +s

Een kat die aan het spuiten is geweest. Vooral als je vloerbedekking hebt, je krijgt de geur met gewoon schoonmaakmiddel er niet uit.

Mensen die in staat van ontbinding zijn. Geloof me een erg indringende lucht en zal die geur nooit meer vergeten.

De meest doordringende lucht die ik heb geroken is de lucht van katten-braaksel. Ik werd er zelfs wakker van en toen ik het moest opruimen deed ik zelf gezellig mee... getver!

Ik las een hele tijd geleden in de Kijk of de Quest dat de sterkste geurstof die van paprika is. Maar kan er zo snel niks meer over vinden op internet

de geur van ontbindende lichamen is samen met die van rotte eieren en stinkdieren de meest doordringende geur die er is deze zwavelverbindingen zijn zo sterk dat je 1 ppm nog ruikt,een verwante stof word toegevoegd aan ons van oorsprong reukloze aardgas met als doel het kleinste lekje op te sporen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100