Zijn er lichaamsdelen die uitsluitend bedoeld zijn om ermee te genieten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee! Elk lichaamsdeel heeft zijn eigen specifieke functie, sommige lichaamsdelen hebben meerdere functies. Maar geen enkel lichaamsdeel is bedoeld om alleen mee te genieten.

Haha goeie vraag! : Ik denk tepels bij mannen!

De tong komt daarin ver.......

Volgens mij niet.

Alle lichaamsdelen hebben primair een andere functie dan genieten, een paar daarvan hebben geen enkele functie en daar kun je dus ook niet van/mee genieten.

De clitoris en de eikel, maar of je dat ook echt lichaamsdelen kunt noemen??!!

Oorlelletjes, clitoris en eikel. Deze hebben verder geen andere functie.

Neen, het is overigens wel zo dat we diverse lichaamsdelen van andere mensen uitsluitend voor genot gebruiken.

Alle menselijke lichaamsdelen combineren veel functies, zodat je niet alleen het zoet, maar tevens het zuur , en niet alleen het zachte, maar ook het harde met een en hetzelfde lichaamsdeel kunt ervaren. Ik twijfel wel even bij de clitoris en omdat ik niet in het bezit van dat lichaamsdeel ben, kan ik er geen duidelijke uitspraak over doen. Dat kunnen de daarmee uitgeruste deelnemers van GV beter doen.

euhm... Tja ik denk dat je dan moet denken aan de clitorus enzo anders zou ik het niet weten

Nee, ze hebben allemaal een functie. Het kan wel een prettige bijwerking hebben, genieten maar dat is nooit de hoofdfunctie

Erogene zone,s

Inderdaad enkel en alleen de clitorus bij de vrouw en de eikel en tepels bij de man zijn waarschijnlijk uitsluitend bedoelt om ermee te genieten. De rest van lichaamsdelen waarvan genoten kan worden hebben ook andere functies. In principe kan je gehele lichaam hetgeen zijn waarvan op bepaalde momenten kan worden genoten. Er zijn genoeg mensen die voluit genieten indien ze aan het sporten zijn. Het voldane vermoeidheidsgevoel in je gehele lijf na 200 kilometer fietsen bijvoorbeeld.

Elk lichaamsdeel heeft de taak om een lichaam compleet te maken. Elk lichaamsdeel heeft ook specifieke taken. Ook ons lichaam is van God gegeven en daarom ook gepast om God daarin te eren. Ons lichaam mogen we helemaal gebruiken, we mogen van heel veel genieten maar ons lichaam is niet gegeven om er mee in zonden te leven en de Schepper er van oneer aan te doen. Wat is er nu gepaster dan dat een schepsel zijn Schepper eert?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100