Is het waar als je met een Bazuka schiet dat je dan ook zelf dood gaat.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er zijn heel veel verschillende types/soorten bazooka's. De nieuwste zijn de javelin type http://www.youtube.com/watch?v=KqUb23XCTCY Deze ging niet zo lekker. http://www.youtube.com/watch?v=ONuhSumK3xo Punt is dat je oudere types niet vanuit huizen/gebouwen kan schieten vanwege de stuw kracht aan de achter kant van de buis. Dat is ook de redenen dat ze via stappen werk. Vaak word de raket er uit geschoten voordat de raket motor aan gaat. Natuurlijk kan je doodgaan als je een bazooka afschiet maar dat kan je ook als je een vuurpijl afsteekt. Maar dit gerei is om vijanden te doden en het zo niet echt efficiënt als eigen mensen ervan zouden sterven want dan kun je ze beter aan de vijand geven.

Nee, dan zou het best wel een dom wapen zijn.

Je gaat hoe dan ook een keer dood, dus dat klopt wel. Maar het gaat er hier om dat een steekvlam aan de achterkant uit de lanceerbuis komt, en zodra het projectiel de buis verlaten heeft komt er nog steeds een steekvlam uit die in je gezicht kan komen als je daarvoor niet beschermd bent.

Nee, dat is absolute onzin, hoeveel mensen denk je dat er dan nog met zo'n ding zouden willen schieten? Wel is het verstandig om zo'n ding af te vuren in de open lucht, zou je in een kleine ruimte vanuit het raam schieten zou door de terugslag de luchtverplaatsing zo groot kunnen zijn dat het niet echt gezond is voor je.

Neen, als je het goed gehanteerd kan je er niet aan doodgaan. Lees eerst de handleiding !

Natuurlijk ga je dan dood! Misschien pas na je pensioen, maar als ze terugschieten waarschijnlijk al eerder...

Een bazooka is een zg terugstootloze vuurmond die je niet alleen af kunt schieten. De helper laadt het apparaat geeft een klap op de schouder van de schutter, ten teken,dat het apparaat geladen is en gaat dan als de sodemieter opzij,omdat er een fikse vuurstraat uit de achterkant komt. Het is wel eens voorgekomen dat de helper niet opzij stapte met als gevolg deerlijke verbrandingen, die de dood tengevolge hadden De schutter zelf zal niets overkomen.

Nee, da's niet de bedoeling van dat wapen. De tegenstander waarop gericht wordt moet zich trouwens wèl zorgen maken in dit kader.....

ja als je er dicht bij staat maar anders niet

Hangt er vanaf waar je staat. De grote wapens kunnen een steekvlam geven van wel 4 a 5 meter, dus begrijp je wel wat er gebeurd als je er pal achter staat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100