Welke uitvinding had nooit uitgevonden moeten worden?

Correctie: Welke uitvinding had nooit uitgevonden MOGEN worden.....

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ha, die Maantje; Het marktmechanisme; omdat het uitgaat van negatieve sentimenten, daarmee het slechtste in mensen bovenhaalt en daarvan een kleine rijke groep laat profiteren ten koste van een veel grotere arme.

Het ligt voor de hand om te zeggen de atoombom. Of andere massavernietigingswapens. Maar zelfs verschrikkelijke uitvindingen hebben ook hun "goede" kant voor wat betreft de kennis die ermee wordt opgedaan. Met de atoombom is ook de weg ingeslagen in kernenergie en met dezelfde kennis is ook de medische wetenschap gediend (bijv. onderzoek en behandeling met radionucleotiden).

Het wiel. Nooit files....

Die van de fruitautomaat... Heeft me een paar jaar erg veel geld gekost...

de electrische stoel.

Elke uitvinding had gemoeten, daarom is die uitvinding ook gedaan...

buskruit

Het wiel. ( Wordt bijna iedere dag uitgevonden)

Zeker in het licht van de actuele mondiale crisis de uitvinding door een bende financiële yupppies in de vs van alle bankderivaten als cds, cdo's, hefboomfondsen, turbo's, shorters en dergelijke woeker produkten. Door hun gewiekste "uitvindingen" zijn miljoenen werkloos geworden in alle landen van de planeet.

de computer natuurlijk dat geeft het rijk alle kansen om ons op elke mogelijke manier te volgen. en het kost heel veel werkgelegenheid voor de 6 miljard mensen op deze aarde

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100