Wat zijn een aantal doelen die je kunt hebben in het leven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

een doel moet specifiek zijn. Met andere worden, stel je wilt gitaar kunnen spelen. alleen dat zeggen is niet specifiek genoeg. Stel een deadline vast bij elke keuze om gitarist te worden dus, morgen gitaar kopen, overmorgen een nummer uitzoeken en iemand zoeken die gitaar speelt en me een beetje tips kan geven, die dag erop elke dag minimaal 15 minuten oefenen, tekst uit me hoofd leren 10 minuten per dag. Binnen 2 weken wil ik dat lied kunnen spelen en ben ik muzikant en ga door naar een volgend doel. voorbeelden van doelen: Stoppen met roken Gezonder eten Mooier lichaam (fitnes of dieet) Rijk worden, bedenk een plan Een huis bouwen Bungy jumpen Opleiding volgen Zelf een taart kunnen maken Een wereld record verbreken een geschikt liefdespartner vinden Beter met je geld om gaan Een (wereld)reis maken Vaarbewijs of motorrijbewijs halen Elke dag een goede daad verrichten Een schilderij maken Promotie krijgen Etc.

Elk doel is een goed begin. Ik zou het NIET doen zonder doel, alhoewel dat ook heel goed kan. Elk doel is valide en JIJ alleen maakt dat, jij alleen bepaalt dat. Veel succes in het vinden van JOUW doel. Kinderen is een doel, macht is een doel, rijkdom is een doel, ga zo maar door.

Een leven met zo weinig mogelijk zorgen in goede gezondheid 2.hongersnood uit de wereld 3.geen oorlogen en aardbevingen

Oud rijk en gelukkig worden, net als de mensen om mij heen. Lekker algemeen, maar daar doe ik het wel voor. Toegevoegd na 1 uur: Subdoelen hiervan zijn dus: - Gezond leven, meer sporten, niet roken, altijd kijken voor ik oversteek (oud worden) - Werken aan mijn carriere, tijd besteden aan scholing, beter worden in netwerken (rijk worden) - Een goede relatie met mijn vriend hebben, tijd aan mijn vrienden besteden, zorgen dat ik genoeg vrije tijd heb, leuke dingen doen, misschien die wereld reis eens maken. (gelukkig worden) - Samen met andere mensen sporten (hun ook oud en gelukkig maken), mensen helpen wanneer zij dit nodig hebben, meer vrijwilligers werk doen. Maar uiteindelijk is het samen te vatten als: Oud rijk en gelukkig worden, net als de mensen om mij heen.

zoveel mogelijk kennis vergaren en met een positief doeleinde uiten.

Een goed doel is om een waardevolle bijdrage aan de maatschappij te leveren en daarbij te geven en te nemen,te leren en te onderwijzen,te doen en te laten.

Eigen bedrijf Huisje Boompje Beestje

- 10 keer de marathon lopen. - 40 frikadellen achter elkaar opeten. - in het nieuws komen.

- God dienen - mijn werk goed blijven doen - voor mezelf zorgen

* Gezin maken * Goede baan hebben * Wereldvrede * Greenpeace * Warchild

Mijn doel is de wereld overnemen en er een betere plek van maken! Denk alleen niet dat het me lukt :(

Gezien vanuit de natuur is het zorgen voor nageslacht een van de grootste doelen. Bij de mens is dit niet veel anders al zullen daarnaast nog veel doelen geformuleert worden. (zie antwoorden) het ter wereld brengen van kinderen heeft verder nog heel veel voordelen voor ouders. Kinderen brengen naast levendigheid in het gezin ook veel andere positieve aspecten met zich mee. Je kunt tekortkomingen uit je eigen jeugd voor je kineeren bespaard laten bljven en hen dat willen geven wat jezelf nooit heb gehad. Andere doelen zijn iets doen voor de mensheid (onderzoekes en uitvinders, vrijwilligerswerkers etc.)Opbuwen van stauts en kapitaal. Voor sommige mensen is het vergaren van zo veel mogelijk kapitaal een doel om een hogere status te krijgen met meer macht. Een ander doel kan zijn het leve van anderen een beetje meer betekenis te geven (GVèr)

-in vrede en vriendelijkheid leven met jezelf -hetzelfde, met je omgeving -zo gezond mogelijk zien te blijven -zoveel mogelijk doen waar je 'hart' zich bij voelt Toegevoegd na 31 minuten: -waar je 'hart' zich goed bij voelt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100