Wat is de beste oplossing voor de problemen in de wereld?

zonder de wereld op te blazen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Doet een ander niet, dat u niet wilt dat u geschiedt... Als iedereen dat zou doen... Paradijs op aarde... Dolce far niente...

kusje erop! werkt altijd.

Geld afschaffen

Tolerantie en begrip, hiermee lossen de problemen zich zelf op en gaan we vanzelf de onredelijkheid van deze wereld te lijf!

Draai het allemaal even om, macht, geld en de innovatierol. En weet je dat proces is al bezig.

Meer vrouwen aan 't 'roer'!

Dat lig een beetje aan het probleem, de dijken verhogen kan een hele goede oplossing om een drop aan een rivier te beschermen, voor de huisvestingsprobleem van studenten heeft het weinig nut.

Een betere wereld begint bij jezelf!

Geloven

De beste oplossing is er aan te werken; het werk komt weliswaar nooit af, maar het houdt ons in ieder geval van de straat.

Breken met het verleden. Naties zijn uit de tijd, afschaffen. Een wereldregering. Een religie. Weg met de politici, weg met de priesters. Meritocratie: De Macht in handen van de intelligentsia.

Een gezamenlijke vijand of doel om naar te streven.

Een zonnewind schrijnt daar goed voor te zijn.... Het is mogelijk dat intense zonnewinden ons buitenlichamelijke ervaringen doen krijgen. Hoe kan dit dan? Wel, de levensvormen in het universum zijn Zero Point Energy Modules(nulpunt energie) en zijn elektromagnetisch van natuur met specifieke vibratie sequenties. De extreme zonnestormen van de zon kan veroorzaken dat de ZPEM’s op aarde zijn natuurlijke band met het lichaam verliest als zijn natuurlijke frequentie van vibratie verstoord zal worden. Als ons bewustzijn uit ons lichaam zal zweven tegen 2012 voor een korte termijn van een paar jaar zullen alle levende wezens minder bezorgd zijn met de materiele wereld en meer aandacht hebben voor de spirituele noden van ieder. De wereld kan dan wel eens een hele vredige plaats worden.

Bronnen:
http://www.niburu.nl/index.php?articleID=10603

Je naaste lief hebben als jezelf;)

Als een ieder mens zijn eigen verantwoordelijkheid gaat nemen en niet eerst naar een ander kijkt zijn we al een heel stuk op weg!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100