waar kan je terecht met extreme zelfmoord gedachten?

voordat je de controle verliest?

Weet jij het antwoord?

/2500

huisarts. hij kan je doorverwijzen of naar een hele goede vriend gaan.

Naar een psychiater

De zelfmoordlijn kan je mogelijk ook helpen: http://www.preventiezelfdoding.be/content_zml.php?zml=hulpverlening

hulp gaan zoeken ---metéén--- bij GGZ(Geestelijke GezondheidsZorg). Degene die daar mee rondloopt,moet zo snel mogelijk geholpen / begeleid worden door professionele hulpverleners op dat gebied.

Ik heb ook jouw andere vragen gelezen. Jouw probleem zit heel diep. Het beste is je te vervoegen bij een 24 uurs ggz post en je te laten opnemen ter voorkoming dat jij jezelf en anderen wat aan doet. Zonder psychiatrische hulp ga jij het niet redden. In dit stadium heb je niets te willen qua opname of medicijnen. Pak je spullen en laat je daar naar toe brengen.

Ga bij jezelf te rade.Is dit echt wel wat je wilt?De meeste problemen lossen zichzelf op als je een paar maanden verder bent.Sta stil met wat het voor je nabestaanden zou betekenen.Ga naar mensen die je echt dierbaar zijn en praat met hen.Er is altijd een oplossing voor problemen.Zelfmoord is GEEN OPTIE!! Stel alles in het werk om jezelf te redden.Je bent WAARDEVOL!.Je mag er zijn.Doe geen dingen waar je naasten mee opgezadeld worden.Er zijn veel mensen die er veel verdriet van zouden hebben en die geen idee hebben wat er in je hoofd omgaat. Toegevoegd na 7 minuten: Kom op!Zorg dat je je leven onder controle krijgt,dat is toch een geweldige uitdaging!.Je kunt het! Toegevoegd na 9 minuten: En wees vriendelijker voor jezelf! Je nickname doet jou tekort!.Je mag er zijn! Denk daaraan!

Je lokale PAAZ afdeling... http://nl.wikipedia.org/wiki/Psychiatrische_Afdeling_Algemeen_Ziekenhuis

je zou je huisarts kunnen bellen die zal nu waarschijnlijk geen dienst hebben maa op zijn antwoord aperaat staat een boodschap met het nummer van de de arts die nu wel dienst heeft.als je denkt dat je het niet meer trekt zou ik die bellen voor je aan onbezonnen begint die je niet echt wil.Hij kan je situatie beter inschatten dan wie dan ook en is op de hoogte van wat er in jouw regio voor jouw mogelijk is mbt tot crisis opvang of wat dan ook .doe alsjeblieft geen domme dingen ik spreek uit evaring er is geen situatie die dat waard is en met de juiste wil en volharding valt er van het leven echt wat moois te maken ook al lijkt het nu misschien totaal onmogelijk

Bronnen:
eigen ervaring aantal pogingen en jaren...

Telefoon maar naar iemand die je kent, praat ermee en als dat niet oplucht bel dan telefonische SOShulpdienst in jouw regio (anoniem) en die geven je doorwijs telelefoon. Er is een landelijk netwerk! 09000767

wil je het uitvoeren of juist niet het beste wat je kan doen is met een onbekende praten (bijv. online wel anoniem)

Ik wil even reageren op iedereen die zegt GGZ.. GGZ is echt niks! Niet naar luisteren.. GGZ zijn mensen die slecht betaald worden, en zonder hart voor hun vak.. Ga naar een particuliere psycholoog.. En nee, dat is niet duur.. De eerste 8 sessies per jaar zitten namelijk gewoon in je basisverzekering, en ik zweer je, je wordt 100x beter geholpen dan bij de GGZ.. En als je dat niet wil, (kan me voorstellen dat therapie een grote stap is) zorg er dan voor dat je met iemand kunt praten die je vertrouwt.. Kan iedereen zijn, een zus een vriend, een collega, een leraar.. Of juist iemand die juist helemaal niet dicht bij je staat.. Maar blijf praten met mensen!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100