Waarom stel je vragen op GV ?

Ik vind het eigenlijk wel eens leuk om de beweegredenen te zien van mensen hier, om vragen te stellen. Zit er iets achter ? Wil je enkel iets weten ? Wat is jouw reden ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Turqoise Mystica , Wat ik zoek op GV is het onbekende. Ook wel bevestiging van wat ik al denk te weten. Nieuwe inzichten. Benieuwd wat anderen denken over mijn vaak afwijkende meningen. Op zoek naar een complimentje. Op zoek naar weerstand. Opzoek naar herkenning. Op zoek naar nieuwe spirituele contacten. Op zoek naar het beter willen weten. Op zoek naar mensen die naar mij luisteren en begrijpen. Op zoek naar begrip. Op zoek naar onmogelijke antwoorden.Op zoek naar energie. Op zoek naar mij zelf.

Om de antwoorden te lezen en om de verslaving van het geven van antwoorden te voeden.

1) Om iets aan de weet te komen 2) Omdat je hier geen ordinaire scheldpartijen hebt zoals in nieuwsgroepen en forums 3) Om mensen aan het denken te zetten.

Om mijn kennis te vergroten.

Soms wil ik gewoon een antwoord op iets wat ik niet weet, maar een andere keer wil ik weten hoe een ander over iets denkt (of zelfs voelt) om mijn mening (gevoel) te kunnen toetsen aan die (dat) van een ander.

Bij mij is het puur om als ik opeens weer eens wakker wordt deze beantwoordt zien te krijgen.

Om een antwoord te krijgen. Duh.

ik stel vragen om de creativiteit van mensen te ontdekken, bv. welk bouwwerk zou je oprichten in nl ? 10 toffe antwoorden

Om mijn kennis te vergroten, meningen te delen, En je hebt snel antwoordt.

Ik vind het leuk om 'vele' meningen te horen, en wat mensen afweten van een onderwerp waar ik geintresseerd in ben. Ook vind ik het interessant om te lezen wie wat voor soort antwoorden geeft. Bijvoorbeeld, wat voor soort antwoordt geeft een atheist op religieuze vraag en visa versa. Ook stel ik vragen die een bepaalde connectie met elkaar hebben. Bijvoorbeeld: 1. Hoe fout is het om een fout te maken? 2. Is perfectionisme een lust of een last? 3. Wat is ware vrijheid?

Ik vind het interessant en je steekt er altijd wel iets van op.

Ik ben gewoon nieuwsgierig! Ook vind ik het leuk om een beste antwoord te kiezen. Dan is die antwoordgever weer blij!?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100