Wat maakt iemand lelijk (uiterlijk)?

Hoe kun je iemand lelijk vinden terwijl iemand anders de persoon weer knap vindt.
Waarom vindt je iemand lelijk? Zijn daar regels voor? Wat zegt dat over jezelf?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Lelijk zijn is als het uiterlijk van de persoon , op een of meerdere punten niet voldoet aan je verwachting van knap zijn.

In het algemeen wordt een symmetrisch gezicht mooi gevonden. Daarnaast kunnen er persoonlijke of cultureel bepaalde verschillen bestaan. Vaak vinden vrouwen dat b.v. een gebogen neus niet kan of een spleetje tussen de tanden, zelf vind ik dat dan weer leuk. Er wordt steeds meer gekeken naar een door de media aangemoedigd ideaal beeld, als je daar gevoelig voor bent wijk je niet graag af van de meerderheid.

En puisje op z'n voorhoofd maak degene wel lelijk. Wat mij betreft dan...

Uitstraling! dat maakt het allemaal!

Als de persoon chaggo lijkt en met de mondhoeken naar beneden in zijn omgeving is. Iemand kan lelijk zijn qua uiterlijk als er veel teveel make up gebruikt is. Met enkele vegen in het gezicht niet goed uitgesmeerd en dan te onnatuurlijk bruin te veel oogschaduw op de ogen zit. Met open mond een kauwgom zit weg te kouwen. Dat maakt iemand niet mooi.

De definitie van lelijk is voor mij als de persoon negativiteit onverschilligheid of haat uitstraalt. Dit doortrekt zijn wezen, en is goed te zien.

het draait allemaal om charisma! Iemand kan heel mooi zijn terwijl die niet knap isl Gelukkig maar anders moesten we vechten voor het ideale haha!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100