ik ben moeder van 4 kids,alle kontakt is me ontnomen door hun pa(narcist)hoe herstel ik dit grote gemis?

door de terreur van pa zijn er 2 die me als alleen biologisch zien en de jongsten zijn bang,leven met een narcist ontneemt je je eigen ik,je regie geschreven door een ander,te murw gemaakt,van continu overleven omdat je de regie niet zelf hebt geschreven,bijna 30 jaar in de ban,maar ben nu de man wat mezelf betreft,toch ben ik incompleet,4 kinderen zijn elk n stukje van mij wat ik dagelijks mis en geen plekje kan geven,ik ben niet de enige die het maar niet kan vatten,m'n familie heeft ook geen kontakt,alles omdat het profiel van mij was aangemaakt en niet voldeed aan de eisen,iedereen moet boeten inclusief de kinderen,hoe kun je zoveel onwaarheden omtrent je persoon en functie als moeder ontkrachten,als de kinderen ervan overtuigd zijn dat het waarheid is

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat gemis kun je niet herstellen. Alleen kun je er voor vechten om ze terug te krijgen desnoods via gerechtelijke weg. In je vraag is niet terug te vinden om welke reden je al het contact is ontnomen dat is toch wel belangrijk want zo lijkt alsof hij ze "gewoon" heeft meegenomen en simpelweg heeft gezegd "je mag ze niet meer zien" en dat is in Nederland niet mogelijk (wel mogelijk maar strafbaar)

Wat jij beschrijft gaat zomaar niet! welk profiel??? Op een sociale site? Ik vind je verhaal erg warrig. Bij dit soort gebeurtenissen worden ervaringsdeskundigen, maatschappelijk werkers e.d. ingeschakeld. Wat jij beschrijft gaat niet zomaar. Je zult als goede en vooral stabiele moeder moeten bewijzen. Je gebruikt een paar keer het woord narcisme. Dat is hier totaal misplaatst. Graag had ik je met fluwelen handschoentjes 'aangepakt',maar vecht voor je kinderen en gedraag je niet als weerloze slachtoffer!

Om te beginnen zou ik --als je weergave correct is-- direct contact opnemen met BJZ. Er is dan sprake van mentale manipulatie van je kinderen. Volgens mijn kan alleen op advies van BJZ/Raad van kindervescherming de rechter adviseren de moeder niet meer te (hoeven) zien. De rechten van een ouder/ moeder gaan heel ver. Het lijkt me haast onmogelijk dat je alle mogelijkheden uitgeput hebt. Daarbij is de gang naar de rechter duur en zeker niet de eerste keus. Wordt vervolgd....... Toegevoegd na 3 uur: Alleen op grond van een -door een narcistische man aangemaakt- psychologisch profiel kan je ouderschap niet ontnomen zijn. De zorginstanties letten op narcisme bij (een der) partners. Mocht de geest van je kinderen verziekt worden door indoctrinatie, dan hebben raadsonderzoekers en gedragsdeskundigen dat snel door. Er zal dus meer moeten spelen. Maak gebruik van je INZAGE- en CORRECTIERECHT en schoon onjuiste gegevens over je op. Kijk wel uit dat je niet in de slachtofferrol (ver)valt, als ouder MOET je je kinderen beschermen tegen de boosaardigheid van de andere partner, zoals bij incest het geval is. Zijn de kinderen in gevaar (geestelijk en/of lichamelijk) door mishandeling en/of verwaarlozing, stop dat dan af. Het zijn uiteindelijk je kinderen die het meest schade lijden, zij hebben geen echte keuze. Kortom zorg dat je kinderen hun recht krijgen, jouw rechten zijn daaraan opgehangen. Nogmaals , deze raad geldt (alleen) als de informatie bij je vraag correct is. Ik wens je heel veel sterkte.

Probeer het bij een wetswinkel vraag daar om raad zuk 6

Heb jij ooit een aanvraag ingediend voor een omgangsregeling? Zo nee, dan kun je deze indienen bij een rechtbank. Indien de omgangsregeling eerder is afgewezen door een rechter (de rechter doet dat alleen in ernstige gevallen!) kun je een herziening aanvragen. Bureau Jeugdzorg heeft de mogelijkheid om een observant in te schakelen om te beoordelen of de omgang belastend is voor de kinderen. Na een aantal bezoeken wordt er dan een advies aan de rechter voorgelegd. Het is wel heel belangrijk om haatgevoelens naar je ex-partner niet over te dragen naar je kinderen en stabiel en duidelijk over te komen. Werk daar aan!!!!! Sterkte.

Bronnen:
http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/sc...
http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/sc...

Justice, ik moet je eerlijk zeggen dat ik niet zo goed kan volgen wat je zegt, het is verwarrend voor me. Wel ken ik als moeder de situatie dat de kinderen bij hun vader wonen na de scheiding. Ik begrijp niet goed of jij ze wel of niet mag zien, een bezoekregeling hebt, ik had dat wel. Ik ken dus het gemis van de kinderen, ook al wist ik dat ik ze zelf in die periode niet had kunnen opvangen zoals een moeder hoort te doen. Het gemis was desalniettemin enorm, ook al omdat de bezoekregeling nogal eens niet werkte. En de kinderen niet wilde komen. Ja, je ontkomt er niet aan dat kinderen negatief beinvloed worden door de opvoedende ouder wanneer die ouder niet neutraal kan zijn over de afwezige ouder. Ik zie dat je voor de kinderen gevochten heb. Dat zullen zij uiteindelijk ook gaan begrijpen. Op een dag zullen je kinderen zelf jouw kant van het verhaal willen horen. En dat is de dag dat de heling kan beginnen... Zelf ben ik tot die dag een beroep uit gaan oefenen dat mijn verzorgingdrang enigszins kon vervullen. Dat was voor mij de manier om een weg te vinden in het doolhof van emoties wanneer je je kinderen mist. Ik ben de liefde die ik voor hun voelde maar niet bij hen kwijt kon gaan richten op anderen. Intussen heb ik mijzelf "opgevoed", met behulp van de buitenaf. Omdat ik mijn kinderen zonder wrok en boosheid wilde kunnen ontvangen en omhelzen wanneer zij contact met mij zouden gaan zoeken. En enkele malen per maand stuurde ik ze een kaart. Een leuke. Als je alles hebt geprobeerd wat je kan Justice, probeer dan je moedergevoelens te richten op zorg voor anderen. Natuurlijk is het niet hetzelfde, en toch heeft het mij geholpen. Ik hoop dat het jou ook meer innerlijke vrede kan brengen. Misschien kan ik je hoop bieden: het contact tussen mijn oudste kind en mij was zo ernstig verstoord dat ik mij niet kon voorstellen dat het ooit nog goed kon komen. Zonder op details in te gaan was dat eigenlijk onmogelijk. Het is toch goed gekomen, en dat is een regelrecht wonder. Lieve Justice: expect a miracle. Sterkte.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100