Kunnen paragnosten wachtwoorden ontdekken?

Stel: Een paragnost richt zich op een naam o.i.d, is dat mogelijk dat hij zelfs wachtwoorden van dat persoon kan verkrijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, dat kunnen paragnosten niet. Vaak geven paragnosten ongevraagd hun advies of informatie bij vermiste mensen of misdrijven. De politie zelf zal zelden een paragnost benaderen. Uit onderzoek van de Universiteit van Utrecht blijkt dat slechts in een paar procent van alle vermissingsgevallen een paragnost de juiste plaats (toevallig?) aangewezen heeft. Er worden soms door paragnosten namen genoemd of personen aangewezen die met een misdrijf of een vermissing te maken zouden hebben. Die informatie bleek bijna altijd onjuist.

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/spirit...

Nee, dan zouden ze daadwerkelijk gedachten moeten kunnen lezen. Dat kan niet!

Als ze dat zouden kunnen, dan zouden ze nu rijk zijn. Een bezoek naar het casino en de juiste getallen raden bijv. Nee hoor niemand is hierdoor rijk geworden. Trek hier je conclusie uit ;-)

Nee, paragnosten kunnen geen wachtwoorden ontdekken. Simpelweg omdat ze niet bestaan. Mocht je er ooit een tegenkomen die claimt er een te zijn, vraag dan gewoon naar iets persoonlijks wat ze niet kunnen weten, jouw naam, de naam van je moeder. Als ze echt paragnost zijn moeten ze dat kunnen 'lezen'. (Of bel een keer met die leuke Gerda Smit van SBS6/NET5, en vraag "Met wie spreekt u?")

Nee, dat kunnen ze niet. En ze kunnen ook al geen beurskoersen voorspellen, of aardbevingen. Daarmee is ook al bewezen dat je er niet zo heel veel geloof aan moet hechten. Zodra paragnosten vermiste mensen gaan opsporen (zonder dat het toeval kan zijn), of wachtwoorden correct gaan raden, dan zullen er veel meer mensen in paranormale gaven gaan geloven.

Nee dat kan niet , dat zou wel heeeeeeel knap moeten zijn en de eerste moet nog komen die dat weet te raden

Paragnosten zijn oplichters, omdat zoiets als helderziendheid niet bestaat.

nou, kans 1 op de 26 dat ze toch de eerste letter weten hoor!

Dat lijkt me, als een paragnost/helderziende persoon dat zou kunnen, geen integer persoon. En dat zijn de helderzienden die ik ken juist wel. Ik zie dat juist als voorwaarde van een persoon om zo'n gave goed te kunnen gebruiken dat hij eerlijk handelt. Je vraagt dus of een niet integer persoon zo'n gave zou kunnen hebben, en dan zeg ik, dat is niet mogelijk.

Het gebeurt wel eens dat er zo maar uit het niets een woord of naam te voorschijn komt. Maar dan moet het motief wel eerlijk en oprecht zijn ,niet berust zijn op geldelijke winst en / of list en bedrog. Vorig jaar kwam tijdens een sessie met een oudere vrouw, zomaar uit het niets een vreemd woord, ik kende zowel het woord als de vrouw niet, nooit eerder gezien of gesproken. Ik weet niet eens waar de mensen wonen, wil ik ook niet weten, om zoveel mogelijk cold reading uit te sluiten. Toen ik het voor mij onbekende woord aan de vrouw vertelde, begon ze heftig te huilen. Het onbekende woord was een naam! En wel van haar tweelingzus, die jaren geleden zelfmoord gepleegd had. Zo kan een paragnost zeker wel een een woord binnen krijgen dat belangrijk blijkt te zijn, maar een wachtwoord, of de winnende nummers van een loterij, onmogelijk!!!

Ja, dat kan! Los van hoe ze dat doen: paragnosten kunnen dat, evenals niet-paragnosten. Daar hoef je namelijk geen paragnost voor te zijn: onlang heb ik wachtwoorden van iemand "ontdekt" achterin diens agenda, overigens totaal legaal! Toegevoegd na 49 seconden: "onlang"= onlangs

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100