Wat voor beest is dit in mijn deurpost.

Hij groter dan hij op de foto lijkt cm of 8

http://i324.photobucket.com/albums/k351/stientje75/15de4b54.jpg

Toegevoegd na 4 minuten:
Hij heeft maar 6 poten

Toegevoegd na 12 minuten:
De herfstspin word max 9 mm
Deze is bijna 10 cm

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een kruisspin zo te zien.

de herfstspin Toegevoegd na 12 minuten: op de tweede foto is de kruisspin als k eerlijk gezegd de twee foto's vergelijk met de foto van vraagsteller lijkt me de eerste foto meer op de foto van vraagsteller

ook deze spin heeft 8 poten zoals elke spin, dat je er maar 6 ziet zegt hier niets ,deze heeft alle poten ingetrokken en daarom zie je er maar 6, dat het een spin is zie je ook aan het lijf en het geheel dit bestaat uit 2 segmenten nl kop en romp ,bij insekten het je kop rom en achterlijf waarbij aan de romp de 6 poten zitten .

Zo op het oog heb ik geen idee, en nee, daar heb je niets aan. Maar misschien kan Ed Nieuwenhuys je verder helpen, van deze site: http://www.xs4all.nl/~ednieuw/Spiders/spidhomeNL.htm Helemaal onderaan staat de maillink, ednieuw-apenstaartje-xs4all.nl, zelf het -apenstaartje- even vervangen door het teken (ter voorkoming van spam). Over een maand is ie weer terug in Nederland, hij is nu op fotojacht ;-) Ook Welokee is into spinnen, die kan misschien ook helpen: http://www.welokee.nl/spiders/nl/contact.php Via die site kun je ook zelf zoeken: http://www.welokee.nl/spiders/nl/search.php Succes, als je het beest op naam weet te brengen, roep je dan nog even?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100