Zijn er dieren die een apparaat kunnen bedienen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Apen kunnen daar op getraint worden, de eerste capsules die de amerikanen naar boven stuurden waren bemand door apen die eenvoudige handelingen moesten uitvoeren.

Ja apen en dolfijnen kunnen dat en wellicht nog veel meer dieren ook nog...

Ja, koeien in de wei weten dat als ze bij hun drinkwater willen, zij met hun snuit bij het apparaat moeten komen. Honden en katten kunnen leren om op knopjes te drukken als dat voor hun een voordeeltje oplevert. Vergeet de apen niet. Die kunnen veel met apparaten.

Vlooien werden vroeger op de kermis getoond bij het bedienen van allerlei miniatuur apparaten.

Jaja...m'n kat kan de deur openmaken.

Kraaien kunnen heel bijzondere dingen voor elkaar krijgen - zie de link hieronder.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=NhmZBMuZ6vE

Honden kunnen bij flyball een bal omhoog laten springen door op een handeltje te drukken. Ze vangen de bal dan op in hun bek. En, heel irritant, mijn katten trekken soms de wc door.

Jazeker,denk aan de blinde geleidehonden. Mijn kat,die steeds op mijn laptop duikt enzodoende een weliswaar onleesbare tekst typt,maar toch..er komt wat op het scherm..

Ja, apen en varkens kunnen eenvoudige computerspelletjes spelen, en een computer is ook een apparaat toch?

Bronnen:
rps.psu.edu/probing/pigs.html

Er zijn inktvissen die een schroefdeksel van een pot kunnen open draaien .

Er is een gezegde ,dat ongeveer luidt; Geef een aap een schrijfmachine,genoeg tijd en papier en er zal op een gegeven moment een roman uit komen rollen. Die schrijfmachine zal wel vervangen zijn tegenwoordig door een PC & printer,mar het principe blijft. Ga eens naar: www,break.com en tik daar in het zoekvenstertje drinking cat in. Toegevoegd na 1 minuut: De komma achter www moet natuurlijk een . zijn.

ja, apen die sommen oplossen via een computer, dolfijnen die op een knop drukken en een visje scoren, honden die in een autootje rondrijden, kat die de tv aanzet etc. etc.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100