Waarom vind ik het meestal in de koelkast?

Het gebeurt me nogal eens dat ik iets kwijt ben in de keukenkastjes en dat blijk ik het in de koelkast te hebben gezet, terwijl het helemaal niet gekoeld hoeft te worden. Nu kun je wel eens iets op een verkeerde plek opbergen, maar waarom nou altijd weer die koelkast? Omgekeerd gebeurd het nooit, da's het gekke. Wat is dat voor vreemd gedrag?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit gebeurd vaak als je meerdere dingen aan je hoofd hebt. Je denkt aan heel wat anders en opent automatisch de koelkast en legt er iets in terwijl je daar helemaal niet zijn/wezen moet. Overkomt iedereen weleens.

Misschien stuurt je onderbewuste tijdens gedachteloos opruimen van de spullen je lichaam zo dat de koelkast een hogere prioriteit heeft dan ongekoelde kastjes en zo spullen makkelijker in je koelkast verkeerd zet als andersom.

Typisch voor een verstrooide professor. Nu de koelkast is een centraal punt en verlicht voor verlichte geesten.

Hehe, als ik de hagelslag niet kan vinden, weet ik waar ik moet zoeken... Ik heb soms ook van deze faalmomenten.

In de koelkast staat meestal ook het bier. (Ik weet niet of dit ook bij jou het geval is...?) Bier is een soort magneet, gek genoeg vooral wanneer de totale hoeveelheid in een koelkast afneemt. Met andere woorden blijft er dus meer in een koelvak achter naarmate er meer bier uitgehaald wordt. Dit is een keiharde natuurwet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100