Waar komen spinnen op af?

Nou, zodra ik de raam opendoe.. is er gelijk weer een spin in mijn Slaapkamer! ( Soms wel een hele grote ) Daarom doe ik vanaf al een poosje mijn raam dicht,
maar waar komen de Spinnen eigenlijk op af? -.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De grote spinnen die je rond deze tijd ziet is de huisspin die al ergens verbleef zonder dat je het wist. Ze komen niet van buiten, maar van achter een kast, uit een vals plafond of waar ze ook zitten. Je herkent ze aan hun trechtervormig web dat ze bouwen. Het is in het najaar paartijd voor deze beestjes, mannetjes en vrouwtjes verlaten hun schuilplaats en zoeken een partner. Deze spinnen kom je ook buiten tegen, tussen stenen voornamelijk. Een andere spin in huis is de trilspin, die zeer lange poten heeft en die je nooit buiten zult aantreffen. Deze spinnen zie je nooit vaak rondlopen. Toegevoegd na 5 minuten: Nog even een link toevoegen die ik net vond.

Bronnen:
http://www.infotalia.com/nld/wonen/huishou...

Die zoeken nu een overwinteringplaatsje,en liesft zoeken ze dat nu binnen... Toegevoegd na 37 seconden: liefst

Spinnen komen af op insecten, en die komen weer af op het licht in je slaapkamer. Verder heb je mogelijk een spinvriendelijke begroeide buitenmuur en/of een tuin rondom? Dan is een stapje naar binnen snel gemaakt. Ook is het tot nu toe een zachte herfst, en rennen veel mannetjes nog rond op zoek naar een vrouwtje. Overweeg een hor.

Spinnen komen af op een beschutte en droge plek. Warm genoeg om de winter te overleven. Bijvoorbeeld een open raam waar licht door schijnt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100