Hoe heten deze beesten?

Deze beesten verschijnen meestal 's avonds na 10 uur, alleen op het beton, het zijn een soort wormen met voelsprieten, naarmate het lichaam naar achter wordt het smaller. Ze zijn zilver.
Ik wil dit weten om ze te bestrijden.
Ik denk dat een foto het meeste uitlegt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat zijn zilvervisjes.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Zilvervisje

En die eten papier. Dus hou je papier geld uit de buurt. Toegevoegd na 23 seconden: ;-) echt waar

zijn inderdaad zilvervisjes ze komen ook heel vaak vroeg in de ochtend en ze zitten vaak op vochte plekken. wij hebben ze sosms ook in huis heel smerig !

Zilvervisjes houden van vochtigheid dus zorg dat de relatieve vochtigheid laag is.

Dit zijn inderdaad zilvervisjes. Je kan ze niet echt bestrijden, maar het beste is om gewoon elk beestje dat je ziet te doden. Ik heb er zelf ook last van. Als je ergens oude dozen hebt staan met bijv. Papier erin zie je daar vaak ook dode zilvervisjes. Ze eten trouwens papier.

het zijn geen zilvervisjes, maar papiervisjes familie van elkaar, maar verschillende voorkeuren houden van donker en droog en vreten alles waar cellulose inzit moeilijk te bestrijden, moet je iemand voor laten komen

Zilvervisjes...HG heeft er een middel voor.. http://nl.hg.eu/fast-shop/index/productId/9330/HGX_tegen_zilvervisjes//page/20 Toegevoegd na 2 minuten: http://www.milieucentraal.nl/themas/thema-3/ongedierte-in-huis-bestrijden/zilver-en-papiervisjes

Bronnen:
HG international
http://www.milieucentraal.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100