Kunnen vissen ook hoogtevrees hebben?

Weet jij het antwoord?

/2500

Vissen zijn dieren (anders dan mensen... Homosapiens). Die hebben een ander soort hersenen, een die minder goed taalvaardig is ontwikkeld dan die van de mens. Hierdoor kunnen zij geen dingen ervaren zoals 'Hoogte' of 'Vrees' zoals wij mensen doen. Dus het antwoord is: Nee. Toegevoegd na 2 minuten: Wij mensen zijn bewust van het feit dat we doodgaan. Daardoor zijn wij anders 'bang' dan hen (de dieren) die dat niet hebben.

Waarom zouden vissen hoogtevrees hebben, ze kunnen in de natuur immers niet de hoogte is dus ik denk dat ze daar ook geen gevoel voor hebben.

In zekere zin moeten er vissen zijn die hoogte moeten vrezen. Vissen die op grote diepte leven, kunnen namelijk door het grote drukverschil niet naar boven. En zullen dus ongetwijfeld een mechanisme hebben die ze waarschuwd voor dat hoogte gevaar.

Hallo Whatevema, vissen kunnen geen hoogtevrees hebben . Wij mensen hebben hoogtevrees omdat we bang zijn ergens af te vallen of dat een leuning afbreekt of zo Maar een vis kan niet vallen ,du ook geen hogtevrees. mvrgr;goldpixel

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100