Hoe kom ik erachter hoe een bepaald dier heet?

Ik zag pas geleden in een aflevering van Canada's next top model 1 een heel mooi dier. Het was een soort eend (of een andere watervogel). Zwart met heel brede vleugels, echt prachtig. Ik wil meer erover weten, maar heb geen idee hoe ik erachter kom hoe dat dier heet.
En ik weet niet meer in welke aflevering het is, en een heel seizoen opnieuw bekijken om 2 of 3 beelden ervan te vinden, is wel erg veel werk. (Maar als iemand toevallig de aflevering tegenkomt, hoor ik het graag!) Dus ik kan m helaas niet laten zien.
Dus nu zoek ik iets met foto's van watervogels die voorkomen in Canada, iemand een idee waar ik zoiets vind?

Toegevoegd na 5 minuten:
De vleugels waren heel anders dan die van eenden, ze waren heel lang, en het is misschien een heel rare omschrijving, maar ze deden me een beetje denken aan vleermuisvleugels, hoe raar dat ook klinkt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je zou er achter kunnen komen door te gaan zoeken naar 'watervogels' en 'canada'. Dat kom je o.a. de 'Canadese Gans' tegen, maar of dat 'm is... ?

Kijk eens op de site van het WNF http://www.wnf.nl/nl/bibliotheek/ daar kan je verschillende diersoorten zoeken. En wanneer je er niet uitkomt kan je ze vast een e-mail sturen. Of anders de vogelbescherming http://www.vogelbescherming.nl/nl/vogels_kijken/vogelgids . Hoewel die in hun gids alleen europeese vogels hebben opgenomen kunnen (en willen) ze je vast verder helpen. Succes! PS. Laat je even weten wat het was?

Is het niet de Aalscholver? Geen eend maar een Pelikaanachtige. Die zie je namelijk niet alleen in NL maar ook in Nord America en bijv. in Zuid Afrika, ik vind het zelf namelijk ook erg mooie vogels, groot en vleugels met een spanwijdte van een meter.. http://nl.wikipedia.org/wiki/Aalscholver

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100